IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са най-крадените автомобили в Русия?

Първо място заема Toyota, следвана от Kia и Hyundai

Кои са най-крадените автомобили в Русия?

Най-крадените автомобили в Русия за първото шестмесечие на 2018 г. са от марките Toyota, Kia и Hyundai. Това показва проучване на агенция РИА Новости сред шестте най-големи застрахователни компании в страната.

Кои са най-крадените автомобили в Русия?

В класацията следват брандовете Nissan, Ford, Renault, Lexus и Mazda. По-малък интерес за крадците представляват Audi, Mitsubishi, BMW, Peugeot, Volkswagen, Land Rover, Infiniti и Jaguar, а руските модели на ВАЗ, ГАЗ и УАЗ са в края на списъка.

Кои са най-крадените автомобили в Русия?

Най-предпочитаните от крадците модели на Toyota са Camry, Land Cruiser 200, RAV4 и Hilux, а на Lexus - LX, RX и GX. При Hyundai списъкът е доста по-голям - Solaris, Creta, Santa Fe, Tucson, IX35, i30 и Genesis. От Mazda с интерес се ползва само  CХ-5.

От моделите на Kia се крадат Sportage, Rio, Ceed, Optima и Quoris, от BMW по традиция това са 5 Series и BMW X6, от Nissan - Almera, Pathfinder, X-Trail и Qashqai, от Ford - Focus и Mondeo, от Land Rover е Discovery, от Audi - A6 Allroad, от Renault - Duster, Logan/SR, Fluence, от Mitsubishi - ASX, от Volkswagen - Passat.

Кои са най-крадените автомобили в Русия?

Застрахователните експерти уточняват, че масовите модели се крадат най-често, за да бъдат разглобени за резервни части, а тези на премиум моделите - за да бъдат препроданети в други региони и в чужбина след промяна на VIN номерата им.

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Хаха, Крузак и УАЗ, открийте 10-разлики :) Хора, дайте по-сериозно бе. Много се крадат и изнасят за пустинята. Здрави и комфортни, арабите са луди по тях.
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    а Ленд Крузъра е нещо като УАЗ-ката, само дето не се налага да се ремонтират. Същото е като Уазката,само че вози като параход,а не като лагерна количка,не се чупи и струва 150 ооо лева. Същият е.
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ама за какво са им резервни части на японските коли, нали не се развалят? Развалят се най-малко от всички, но защо трябва да се развалят,за да си купи броня,фарове,стъкла и какво ли още не.
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Както се вижда крадът се масовки, бедните хора си купуват евтини марки-------- Абе лъолъо,ти купил ли си си сам с твои пари поне една близалка та да говориш за бедни и богати ***. Бедните хора си купуват нови автомобили,колко трябва да са бедни. Я ти като си беден защо не караш нова кола за бедняци,ами тролиш по цял ден във форум за коли,в които никога не си се возил,но си компетентен кой беден,кой богат, детска му работа.
  • #4
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ами то Гърция половината е изкупена от руснаци. Острови, хотели, къщи, имения, ресторанти, магазини...Иначе руснаците бедни били. Да бедните руснаци изкупиха и нашето черноморие, а богатите българи, горди членове на ЕС на почивка дори не могат да отидат на собственото си море. По статистика за поредна година около 10% ще отидат на море. При руснаците 17% са на морска ваканция някъде, предимно в чужбина. Абе бедни са щом западните медии ви казват. Вервайте им!
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Алексей ( преди 5 години )
    За руснаците Камри носи престижа на Волгата от времето на 80-те, а Ленд Крузъра е нещо като УАЗ-ката, само дето не се налага да се ремонтират.В Гърция бях на обиколка от началото на Май до средата на Юли. Пълно е с руснаци и украинци. Всички до един са се довлекли с Ленд Крузърите си. Смятайте за какъв контингент туристи иде реч. И съвсем не са малко.
  • #2
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Застрахователните експерти уточняват, че масовите модели се крадат най-често, за да бъдат разглобени за резервни части, а тези на премиум моделите - за да бъдат препроданети в други региони и в чужбина след промяна на VIN номерата им.Ама за какво са им резервни части на японските коли, нали не се развалят?
  • #1
    12 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Е Тойота и Лексус ще крадат,няма да крадат фолксваген и ауди и другия германски талаш,които се крадат колкото Уазка.