IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mansory доработи Aston Martin DB9

Немската тюнингова фирма Mansory представи своя доработка на Aston Martin DB9, при това и за двете й версии – купето и кабриолета Volante.

Mansory доработи Aston Martin DB9

Дизайнерите в Mansory са се изправили пред една изключително трудна задача – да променят перфектно изглеждащия Aston Martin DB9. 


Веднага трябва да се каже, че те определено са успели и са направили доработка, която изглежда по-спортно от стандартната версия и в същото време не е изгубила своята елегантност. 


За да подобрят автомобила, конструкторите от Mansory са прибавили нов преден спойлер с интегрирани светлини за мъгла и нова, по-ниска радиаторна решетка. В страничните панели на колата са се появили части от карбон, а задният дифузьор е изработен изцяло от карбон. 


Накрайниците на ауспуха са хромирани. Има промени и в техническата част. Спирачната система е от Brembo с дискове имащи размер от 405 мм. Джантите са 20 цолови, изработени от алуминиева сплав и доста по-леки от тези при стандартната версия. 


Окачването е по-ниско със спортни амортисьори и по-стегнати пружини. В интериора има детайли от естествено дърво и карбон. Салонът е кожен, педалите от алуминий. 

0 от 500