IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата първа дама на Франция стана лице на Lancia

Карла Бруни е новата съпруга на френския президент Саркози. Въпреки това, тя продължава да работи като рекламно лице и то за италианския авто-концерн Fiat.

Новата първа дама на Франция стана лице на Lancia



Още този уикенд рекламата, показваща новия миниван Lancia Musa в компанията на френската президентша Карла Бруни, ще се завърти по телевизиите в Европа. Кампанията ще има също и кино вариант. Това е едно истинско попадение за Lancia. Все още никой не знае колко точно ще продължи договорът на първата дама като рекламно лице на италианската марка автомобили.



В новия телевизионен клип от Lancia се опитват да ни покажат, че новият им модел, също както Карла Бруни, е красив и самоуверен, креативен и с много лица.

Съвместната работа на бившия модел и концерна Fiat започна още през септември 2007 година, когато тя представи новия миниван на Lancia по време на биеналето във Венеция.



Оливър Франсоа, френският изпълнителен директор на Lancia, заяви в интервю за италианския всекидневник Il Giornale: „Аз изпреварих Саркози. Успях да спечеля Карла Бруни за муза на компанията още преди месеци.“
0 от 500