IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фейслифт и нов мотор за Renault Twingo

Освеженият мъник ще се появи на салона в Париж

Фейслифт и нов мотор за Renault Twingo

Вече е почти сигурно, че Renault ще представи новото поколение на Clio на салона в Париж през есента, но това няма да е единствената премиера на марката. Най-вероятно във френската столица ще дебютира и фейлифта на мъника Twingo.

Фейслифт и нов мотор за Renault Twingo

Папараците вече заловиха предсерийни образци по време на тестове, като се очаква, че Twingo ще получи нов двигател, който ще дебютира и при новото Clio. Става въпрос за нов и по-мощен 1-литров 3-цилиндров турбо мотор, който ще замени 0,9-литровия двигател, който постави долната граница на даунсайзинга сред агрегатите на големите компании.

Предполага се, че новият мотор ще е с около 5 конски сили по-мощен, но по-важните новини около него са свързани с оптимизиране на охлаждането, подобряване на впръскването на горивото и други работни процеси. Идеята е, че новият мотор ще има по-сериозен потенциал за развитие и може да положи основите на ново и по-бързо Twingo GT.

Естествено, промените в екстериора няма да са особено натрапчиви, като е много вероятно те да са в стилистиката на новото Clio, като говорим за нови брони и „освежаване” на физиономията на мъника.

Тагове: renault renault twingo
0 от 500