IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Супербрутален Mercedes-Benz X-Class

Полско тунинг ателие направи два варианта на пикапа - Urban и Off-Road

Супербрутален Mercedes-Benz X-Class

Във всяка част на света ще намерите хора, които наистина много обичат автомобилите. При някои тази привързаност води до желанието да се занимават с тюнинг и то не като аматьори, а като професионалисти. Ръцете на тези момчета създават истински автомобилни шедьоври. Един такъв наскоро се появи в Полша.

Супербрутален Mercedes-Benz X-Class

Студио Carlex Design вече успя да се прочуе с няколко наистина интересни работи с известни и не толкова известни модели. Трябва да признаем, че поляците работят за славата и явно обичат това, което правят.  Наскоро те изненадаха и зарадваха феновете на тунинга с още една смела и невероятно брутална изработка - Mercedes-Benz X-Class, чието име смениха на по-краткото и изящно Exy. Къстъм образецът е достъпен в два варианта - Urban и Off-Road. Всеки от тях ще бъде създаден в 999 бройки.

Супербрутален Mercedes-Benz X-Class

По какво се отличават двете изпълнения? Моделът Urban идва с намалено окачване и 22-инчови дискове. Той е снабден с елегантен пластмасов аеродинамичен комплект. В интериора има модни седалки Recaro. В салона са използвани карбон и червена кожа. Този вариант наистина изглежда потресаващо.

Супербрутален Mercedes-Benz X-Class

Автомобилът в изпълнение Off-Road е получил окачване с увеличен клирънс. На покрива пък е поставен допълнителен блок с фарове, а на колесните арки - пластмасови разширители. Сред останалите аксесоари могат да бъдат изброени лебедката (къде за истинска офроуд машина без нея), както и стоманена защита на праговете и двигателния отсек.

Супербрутален Mercedes-Benz X-Class

Пикапът Mercedes-Benz X-Class дебютира през лятото на миналата година. Той бе създаден на базата на Nissan Navara. Гамата двигатели включва два дизелови на Nissan – 2,3-литров със 163 к.с. за модификацията X220d 4Matic и със 190 к.с. за X250d 4Matic. По-слабият вариант е достъпен с 6-степенна механична скоростна кутия, а по-мощният може да бъде избран и със 7-степенна автоматична. В средата на 2018 г. ще излезе и модификацията X350d 4Matic, оборудвана с V6 двигател на Mercedes-Benz с мощност 255 к.с. и 550 Нм максимален въртящ момент и 7-степенна автоматична трансмисия.

Снимки: Carlex Design

Тагове: mercedes-benz x-class
0 от 500