IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Vandenbrink с ексклузивни доработки на Ferrari 599 GTB Fiorano

Холандската тюнингова фирма Vandenbrink Design представи най-новата си доработка на ексклузивен автомобил.

Vandenbrink с ексклузивни доработки на Ferrari 599 GTB Fiorano
Фирмата е създала открит роудстер наречен GT Convertible на базата на супер колата Ferrari 599 GTB Fiorano. Автомобилът е със сгъваем твърд покрив. 


От холандската фирма заявяват, че производството на откритата версия на Ferrari 599 GTB Fiorano ще става само след лична поръчка, при която ще се съгласуват всички детайли по проекта и той ще бъде максимално персонализиран и уникален. 

Тюнерите от Vandenbrink Design очевидно са си харесали като базисен модел Ferrari 599 GTB Fiorano, като стана ясно, че през следващата година ще представят още две негови версии – купе 599 и 630 GTO. При първата версия двигателят ще бъде 6.0 литра с мощност 650 к.с., а при втората 6.3 литра с мощност 750 к.с. 

За да подготви двата двигателя в проекта е било привлечено и известното тюнингово ателие Edo Competition. Все още не са известни динамичните показатели на бъдещите модели на Vandenbrink. Вече се знае цената на доработката на най-силната версия на купето 630 GTO – 993 000 евро, но в нея не влиза цената на платформата от Ferrari 599 GTB Fiorano и данъците. От този автомобил ще бъдат изработени само пет броя, като три от тях вече са поръчани от конкретни клиенти, които ще ги получат през 2009 година.
0 от 500