IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Бразилия направиха мюзикъл за Сена (ВИДЕО)

Шоуто дебютира в Рио де Жанейро с огромен успех

В Бразилия направиха мюзикъл за Сена (ВИДЕО)

Феновете на легендарния бразилски пилот от Формула 1 Айртон Сена бяха изненадани от премиерата на мюзикъла „Ayrton Senna, o Musical”, чиято премиера беше в петък в Рио де Жанейро, точно навреме за Гран при на Бразилия във Формула 1.

В Бразилия създадоха мюзикъл за Сена (ВИДЕО)

Музикалният спектакъл е дело на компанията Aventura Entretenimento, която вече постигна успехи на местния пазар с бразилските версии на „Звукът на музиката” и „Магьосникът от Оз”.

Според местните медии мюзикълът е получил одобрението на семейството на трикратния световен шампион, загинал на 1 май 1994 година на пистата „Имола”.

Предлагаме ви трейлър от шоуто, за което вече се говори, че може би ще направи световно турне в близко бъдеще. Но никой не знае кога, тъй като интересът в Бразилия към мюзикъла е огромен.
 

0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Какъв ФАКТ бе, приятелю?С еднаква кола Сена му слагаше по 2 сек. за 3.5 км в Монако. Това е ФАКТ. Този човек беше по-бърз от мисълта ти. Факт.
  • #2
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Тоя *** го биеше къде го фане.*** в банановата държава Бразил на кво друго да се кефят!
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    fan. ( преди 6 години )
    Най-великия не е този , който е спечелил най-много титли а този , който завладял най-много фенски сърца, този който е впечатлил с карането си на пистата , с поведението си извън нея , с отношението към феновете, не мисля ,че някога ще има друг като него ! Жалко , че толкова рано , ни отнеха това удоволствие да го гледаме как се състезава:(((