IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Японско списание публикува снимки на новия Subaru Forester

Вчера в интернет се появиха сканирани снимки от японско списание показващо новият Subaru Forester.

Японско списание публикува снимки на новия Subaru Forester
До този момент от Subaru са публикували само една неясна снимка-тийзър на своя официален сайт която Automedia.bg ви показа. За новото поколение Forester не се знае много, въпреки че официалната премиера на автомобила ще бъде само след няколко дни - на 23 декември. 


Според информацията публикувана в японското автомобилно списание, за пазара в Япония новото поколение на Subaru Forester ще бъде с бензинов двигател тип boxer, който ще бъде предлаган в два варианта – с мощност 148 к.с. и максимален въртящ момент 191 Nm и турбо вариант с мощност 230 к.с. и максимален въртящ момент 318 Nm. 


Какви ще бъдат двигателите на Subaru Forester за европейските пазари не е известно, но се предполага, че това ще бъдат агрегатите, които сега виждаме на новата Impreza. В Европа Subaru Impreza ще се продава с бензинови двигатели с обем 1.5, 2.0 и 2.5 литра, а през следващата година към тях ще се прибави и турбодизелов двигател с мощност 170 к.с. и обем 2.0 литра.
0 от 500