IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се случва при взрив на газова бутилка в кола

Двама души са в болница след инцидент в Орландо

Какво се случва при взрив на газова бутилка в кола

Два младежи са в болница, а почти нова Kia Sorento е тотално унищожена след взрив на газова бутилка. Инцидентът се е случил в един от парковете на град Орландо (САЩ), съобщава местната полиция на страницата си в Twitter.

Какво се случва при взрив на газова бутилка в кола

Компанията решила да си направи пикник и докато част от младежите разтоварвали багажа, двама останали в автомобила. Единият е запалил цигара, което се оказало фатално заради намиращата се багажника скара, работеща с газ.

Резултатът се вижда, хубавото е, че макар и сериозно обгорени, двамата пострадали са вън от опасност и ще се възстановят напълно.

Снимка: Twitter

Тагове: kia sorento
0 от 500
  • #8
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    И не на последно място не се казва Орландо, а Оралндовци!
  • #7
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Уж е била в багажника, а се вижда, че се е мъчила да излезе през тавана на мястото до шофьора?!Как става този номер, ако може някой да ми обясни?Как става и номера да гръмне бутилка и да няма изгоряло никъде по колата. И вътре се вижда, че няма изгоряло, което навежда на мисълта, че огън не е имало. Бутилката е гръмнала от свръх налягане вероятно. Друго обяснение нямам.
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Нищо общо с действителността.
  • #5
    13 rate up comment 0 rate down comment
    автокъща горубляне ( преди 6 години )
    Те това е нов внос. Да я дават. Ша га потегнеме и си е чистак бърсак.
  • #4
    23 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Новината не е фейк,видях я и в новинарски емисии от чужбина.Това което не е обяснено е,че е гръмнал т.нар по нашите земи "газов котлон" или "газова бутилка" ,но това нещо няма абсолютно нищо общо с автомобилна газова уредба или АГУ.Бутилката е била отворена по невнимание,от цигарата се е възпламенила.Просто не разбирам какво прави тази новина в автомобилен портал.Ясно е,че е преписана,но поне да си бяха направили труда да разберат причината..
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Гръмналата бутилка изобщо не е била в багажника. Вижда се ясно къде е била. И не е гръмнала заради запалена цигара. "Новината" на комедиянтите е фейк.
  • #2
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Един ( преди 6 години )
    За да стане това трябва някой да е пуснал газта за скарата без да я запали и да се е нслоила газ в купето - при работеща скара няма как да стане просто...
  • #1
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Снимката и новината са 2 различни неща.На снимката не е имало взрив от огън, защото няма никакво обгаряне никъде. Най-вероятно се е получил взрив от свръх налягане предизвикано от забравена газова бутилка в к,пето, която се е нагряла от слянцето и газа се е разширил толкова , че е пръснал бутилката и от самото налягане и реактивна струя на отвора от където е излизал газа е запратил в тавана на колата, който се е надигнал, като минаре.