IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault ще произвежда и кросоувър на базата на Logan

През 2009 г. Renault може да пусне нов модел на кросоувър, произвеждан на базата на хитовия модел Logan.

Renault ще произвежда и кросоувър на базата на Logan
Тази възможност беше спомената от финансовия директор на фирмата Тиери Мулонже (Thierry Moulonguet), в края на миналата седмица, съобщава френското издание EasyBourse. 

Досега официално са известни пет версии на Renault/Dacia Logan. Вече се произвеждат седан, комби и фургон, от следващата година ще видим и Dacia Logan пикап, а Renault ще пусне на пазара в Латинска Америка и модела Sandero, хечбек с пет врати на базата на Logan. 


Преди време шефът на Renault Карлос Гон (Carlos Ghosn) заяви, че на базата на Logan ще бъдат произвеждани шест модела. Сега става ясно, че най-вероятно шестият ще бъде кросоувър, който ще бъде продаван като глобален модел на фирмата. 

Да напомним, че Dacia/Renault Logan се появи през 2004 г., като досега Renault продаде в 55 страни над 700 хиляди броя от този модел. Днес освен в Румъния, Logan се произвежда и в Русия, Индия, Мароко, Бразилия, Иран и Колумбия.
0 от 500