fallback

Да живее целомъдрието: тестваме новата Toyota Prius (ВИДЕО)

Най-прочутият хибрид на планетата най-после е станал и приятен за каране

Тагове: toyota prius prius 2016
fallback
  • #21
    Анонимен ( преди 7 години )
    Хаха, добре са го обрисували това недоразумение. Все едно аз съм писал статията. Поредната грозотия от дръпнатите. Единствения му плюс е градския разход, всичко останало е трагедия. Но при цена от 53к лв си взимаш една градска кола за 25к лв и разход от 7-8 градско и за останалите над 25к си правиш кефа. Приус е позициониран в клас D. Съответно само цената му е като за D клас, пространството, изпълнение и екстри е като за С клас. Няма никакъв шанс срещу Мазда 6, Пасат, Мондео и тн
  • #20
    Анонимен ( преди 7 години )
    Prius C-segment or compact cars.Хората са ти го дали и са ти го написали. Това, че ти мериш колата само по широчина си е лично твой проблем.
  • #19
    хахха ( преди 7 години )
    Боже колко си зле пич..И на мен ми дреме че тук маса комплексирана псевдо еко *** се изявява пишейки недомислията си.Особено просташко е да квалифицираш хора които не познаваш..*** толкоз си можеш.
  • #18
    Понеже ( преди 7 години )
    ..си много осведомен драги.Дай данни как се държи уродчето по дестинацията София-Пловдив-градско Пловдив 35 км вътре-София.Като бъдеш така добър да си караш с 130 плътно с клима.Средно с 3 *** души .Колко е модерен вътре и навън остави на хората.Лично за мен автомобил без инструмент-конзола където и е мястото го подминавам на мига.Няма по уродличо нещо.Пред волана празно..егати кашона..барем уредите да ги сложат за пътуващите отзад.Макар че ти не си сядал в Тигуан или Голф скоро..
  • #17
    Анонимен ( преди 7 години )
    С ширина от 1760 мм. Приус е най-тесен от всички модели в С-сегмента. Така, че Приус е някаква уродливо удължена в класа на Поло и Фиеста.. За 53 000 лв., честито на балъците!
  • #16
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ами шровери, Приус е в сегмент С. Там са Фокус, Астр, Голф... Изяш се!
  • #15
    Анонимен ( преди 7 години )
    Колега анонимен, тъкмо там е работата - Голф отдавна вече не е 30 000. Вчера гледах на сайта им "супернамалени" бройки от досегашния модел, че сега нали идва нов - нормално оборудвана кола под 45-46 хиляди няма, след намалението... Приус беше безумно скъп преди, но вече се поизравняват нещата. Вече другото е въпрос на личен вкус
  • #14
    Анонимен ( преди 7 години )
    Много евтина, 53 бона в класа на Голф и 5/100 разход, колкото всеки дизел. Голфа струва около 30 000 лв. Мерси!
  • #13
    Швабен зи каскен ( преди 7 години )
    На живо, сред другите коли в трафика много добре си изглежда новия Приус. Авангарден дизайн, с футуристично излъчване. Просто не е понятен за ***, но те и без това не са му таргет група. Те си падат по тракащи канцерогенни дизели.
  • #12
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това грозилище можем да гадаем за къде е правено.Еле за САЩ, само некое безумно юпи може да го вземе.Това да си го приберат в завода за рециклаж.Няма нормален човек дето да си купи това "нещо".Разхода от 5 няма да го кментираме..
fallback
Последни