fallback

Да живее целомъдрието: тестваме новата Toyota Prius (ВИДЕО)

Най-прочутият хибрид на планетата най-после е станал и приятен за каране

Тагове: toyota prius prius 2016
fallback
  • #41
    Анонимен ( преди 7 години )
    На Приус багажника без свалени седалки и измерен по стандарт, както и другите ги мерят,а не както ВАГона се мъчи да излъже е 505 л.505 л. е ВАГон. И това ли не е вярно? Я сега марш да гледаш багажниците на другите и дай да ги сравняваме!А вътре в купето на Приус знаеш ли колко е широко? Влез и ще разбереш, че има страхотно много място,а мястото на шофьора е по-голямо от на Пасат.Виж и ще разбереш.Това не са тайни данни и ги има навсякъде.Преди да пишеш глупости се информирай малко!
  • #40
    Анонимен ( преди 7 години )
    Бате, лека корекция - в D сегмента багажниците са 450 до 550 литра.
  • #39
    Анонимен ( преди 7 години )
    "До това ниво при което приуса има 505 л. багажник, моделите в D-сегмента имат 1600 л."Мухаха, това за някое комби ли става въпрос. В D-сегмент багажниците са около 600-700 литра. При свалени седалки може и до 1600 да стигне, иначе няма как
  • #38
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ами тя и Мазда СХ-5 е дълга 4.7 м и широка 1.84, много повече от Приуса, но е SUV в С-сегмента. Пише го в automobile-catalogue. Някой смятат, че е почти като Мазда 6. Да, но само почти. Като се заинтересуваш, виждаш, че в оснавата и е Мазда 3. Приуса по същия начин е на базата на Корола. Още повече, че е съвсем същата по размери. Особено ширината, до милимитър.
  • #37
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това всички го знаем. Само отчаяния жълтур-*** продължава да повтаря една и съща лъжа и смята, че ще стане истина. Стяга го язвата от злоба, че поредния Приус е поредното разочарование. Особено ако е чел AutoMotor und Sport, където го сравняват с първия корейски хибрид и се оказа по-добър от Приус. Много се изкефих! Не за корейците, дреме ми. Изкефих се как унижиха японците.
  • #36
    Анонимен ( преди 7 години )
    А бе, овчарче, отвори сайта ***-data.bg и виж размерите на Корола и Приус. Абсолютно индентични, дължина, ширина, колесна база. Очевидно са на една база. Това дори го пишеше като пускаха новата Корола. А Корола я пише седан в С-сегмента, compact car.
  • #35
    Анонимен ( преди 7 години )
    До това ниво при което приуса има 505 л. багажник, моделите в D-сегмента имат 1600 л. Ами жалък си, бе ***! Присучето е с дължина на С-сегмента, широк е колкоро В-сегмента, кельо го слага в D-сегмента...!? Дори и ти не си вярваш, ***!
  • #34
    Анонимен ( преди 7 години )
    Такъв е, дървен ***. Слага Приус при Пасат. Да си умреш от смях!
  • #33
    Анонимен ( преди 7 години )
    От Искъро по длибоко и ....Рече и отсече...Ясно е че с дървени философи нема смисъл. *** от всичко разбира
  • #32
    Анонимен ( преди 7 години )
    За теб Приус може и F-сегмента да е, но истината е, че е между Б и С.
fallback
Последни