IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford обнови и комбито на Focus

След като показа модернизирания хечбек Focus през септември, след като миналата седмица показа новия облик на „горещата” версия ST, сега Ford показа и първите снимки и детайли от обновения комби вариант на Focus.

Ford обнови и комбито на Focus
Вижда се, че фаровете имат нова форма, а предната броня с интегрирани фарове за мъгла сега придава по-агресивен вид на автомобила. Задните светлини са диодни, появила се е и система за предупреждаване при неподходящо налягане на гумите. 


Сред двигателите с които се предлага комбито на Ford Focus са турбодизеловия тип common rail с обем 2.0 литра и мощност 136 к.с. (100kW) TDCi, както и турбодизеловия с обем 1.6 литра и мощност 109 к.с. (80kW), а също и версия на бензиновия Flexifuel Duratec с обем 1.8 литра. 


Комби версията на Focus ще бъде с новата технология за ниски вредни емисии CO2 ECOnetic, която ще позволява вредните газове да бъдат само 115 г/км. 

Обновеният комби вариант на Focus ще бъде в продажба в Европа в началото на следващата година. След това ще видим и нова версия кабриолет на Focus.
0 от 500