fallback

Opel обяви цените на новата Insignia

Базовата версия на модела стартира от 25 940 евро

Германският производител Opel обяви старт на продажбите на флагмана си Insignia. Те започват на 20 февруари, като вече са ясни цените, на които ще се предлагат лифтбекът и комбито на пазара в Германия.Модификацията с 4 врати Opel Insignia Grand Sport ще може да бъде купена за 25 940 евро, докато стартовата цена на комбито Insignia Sports Tourer е 26 940 евро. Двата варианта в началото ще се продават с избор от 3 бензинови и 3 дизелови мотора.Базовата версия на флагмана на Opel ще бъде достъпна с 1,5-литров бензинов алуминиев турбомотор в два варианта на мощност – 140 к.с. (250 нм) и 165 к.с., чийто въртящ момент не се разкрива. Топ-вариантът ще разчита на 2,0-литров турбомотор с 260 к.с. и 400 Нм.Дизеловата гама включва 1,6 литров агрегат, достъпен както с мощност от 110 к.с., така и със 136 к.с. Другата възможност е 2,0-литров двигател, развиващ 170 к.с.Пълната ценова листа и нивата на оборудване ще бъдат разкрити на старта на продажбите на 20 февруари. За сравнение на пазара в Германия един от основните конкуренти – Ford Mondeo, започва от 25 990 евро, а друг подобен модел - Mazda6, от 25 890 евро.Снимки: Opel 

Тагове: opel insignia
fallback
  • #6
    супер е ( преди 7 години )
    Много яко е издокарана Инсигнията. На светлинни години е от бездарния дизайн на Волфовете.
  • #5
    Анонимен ( преди 7 години )
    Милион и 200 хиляди са купени миналата година в Европа. Кое не се купува? :) Викаш и тук по улиците един Опел за цвят няма, Инсигния пък хич ;)
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    фалирала марка на тезгяха за проданако са толкова харни що не се купуват ?
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Браво, страхотна! Идва като проблем и Маздата и за Мондео, и за ФВ. :) Не забравяйте, че има купища собственици на предишния модел, които чакат да си вземат точно нея ;)
  • #2
    Ceco ( преди 7 години )
    Ако е на същите пари като Маздата - май по добре "японеца".
  • #1
    Анонимен ( преди 7 години )
    много пари за некво си пежо
fallback
Последни