IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мистериозният концепт на Italdesign ще бъде спортно купе

Италианците имат намерение да пуснат все още анонимния модел в серийно производство

Мистериозният концепт на Italdesign ще бъде спортно купе

Italdesign продължава да пуска подсказки за концепта, който ще покаже на автомобилното изложение в Женева през март. Сега дойде ред на третия тийзър, който също не разкрива много за мистериозното возило, но поне става ясно, че ще видим спортен автомобил с профил на купе.

Italdesign отново подсказва за новия си концепт

Освен това, вижда се, че вместо странични огледала, концептът ще има камери – също като при GTZero – студията, която Italdesign показа миналата година в Женева.

„Това е изключителна история за обикновените пътища”, се казва в изявлението на Italdesign. От компанията обещават и „мощен двигател” и „сериозна динамика”. Предишният тийзър подсказа, че става въпрос за електромобил – нещо, което е напълно ново за Italdesign.

Italdesign отново подсказва за новия си концепт

В него се видяха предни LED светлини може би лазерни светлини, заети от Audi. Това породи очаквания, че става въпрос за бъдещ сериен модел, който ще се произвежда в изключително ограничен тираж.

Тези очаквания се подсилиха от интервюто на главния изпълнителен директор на Italdesign Йорг Асталош, който пред Automotive News обясни, че компанията има планове за съвместно производство с някои от големите компании. Идеята е да се създават уникални модели, които ще се произвеждат в по-малко от 100 бройки.

Снимки: Italdesign

Тагове: italdesign
0 от 500