IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Премиера на най-малкия Hyundai в Индия

Hyundai Motor India Ltd., е най-бързо развиващата се базирана в Индия фирма за производство на автомобили.

Премиера на най-малкия Hyundai в Индия
Тя е и тази с най-бързо растящ износ. Сега именно в тази фирма направи световна премиера най-малкият модел на Hyundai - i10.


Моделът i10 е първият на корейската фирма със световна премиера в Индия, където ще бъде и производството му и откъдето ще се експортира за пазарите по света. 

Малкият автомобил е с двигател имащ обем 1.1 литра и мощност 67 к.с. (49 kW) при 5500 об/мин и максимален въртящ момент 99 Nm при 2800 об/мин. Предаването на движението към предните колела става посредством пет степенна механична скоростна кутия. 


Hyundai i10 е с изцяло нов дизайн и платформа с колесна база 2380 мм. Интериорът предлага места за пет пътници. Оборудването е съвременно, като още в базисния модел се предлага климатична система, делена задна седалка и двуцветен интериор. 

Като екстри се предлагат панорамно стъкло на покрива, заден спойлер, кожени волан и лост за превключване на скоростите, аудиосистема и достъп до автомобила без ключ. 


Добро е и оборудването за безопасност при Hyundai i10 - ABS, колани с пиропатрон, въздушни възглавници за водача и спътника на предната седалка. 

На всички пазари този модел на Hyundai ще се предлага с гаранция от 24 месеца. Все още няма информация на каква цена ще бъде продаван модела в Европа.
0 от 500