fallback

Volkswagen показа своя нов електромобил

Концептът I.D. ще се превърне в сериен модел през 2020 г.

Германският производител Volkswagen разкри външния вид на новия си концептуален хечбек, задвижван на електричество. Моделът ще бъде показан официално на автосалона в Париж, като ще се превърне в предшественик на сериен автомобил, който ще излезе на пазара през 2020 г.Концептът носи името Volkswagen I.D. и използва нов, ярък дизайн, разработен изцяло за бъдещата гама електромобили на компанията от Волфсбург. Специално за тях е направено и ново шаси – MEB. Любопитното е, че пускането на новия хечбек няма да доведе до края на електрическия VW Golf, който в момента се предлага. Двата модела ще се продават едновременно.Футуристичният на вид концепт е оборудван с 125-киловатов електромотор (168 к.с.) и комплект акумулатори, осигуряващи пробег между 400 и 600 км с едно зареждане. Засега от компанията производител не бързат да разкрият останалите технически детайли за електромобила, като това ще стане по време на стартиращия днес салон в Париж.Машината също така ще има за цел да покаже и вижданията на Volkswagen в областта на автономните технологии. Воланът на хечбека ще може да се прибира в приборния панел, като тогава автомобилът ще преминава в изцяло автоматичен режим на придвижване. От компанията са категорични, че автономната технология ще бъде напълно готова през 2025 г.Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen i.d.
fallback
  • #28
    none ( преди 7 години )
    ФВ продължават да говорят в бъдеще несвършено време, докато други марки вече имат днес моделите които те обещават за 2020. Прогнозата ми е че ще глътнат още много вода (нафта ;))), докато (ако) дойде светлото бъдеще.
  • #27
    чичо ( преди 7 години )
    Интересно...Рено правят през 2016 автомобил с автономен пробег 400км, WV си мислят през 2020 евентуално да правят такъв автомобил. Дизелгейове :)
  • #26
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не ми обяднявай за снешния им плъг ин хибрид, който отдтъпвапо всичко на останалите. Никой не го и забелязва,че го има.Етрон си наричаха изцяло електрически прототип,който до сега уж щеше да е на пазара включително със спортна версия на р8 етронКато си *** и неук *** с комплекси от марката, която се опитваш да караш не се опитвай да даваш акъл на нормалните интелигентни хора.Смешна изтривалка такава.
  • #25
    Анонимен ( преди 7 години )
    Напушените с дизелови сажди фенчета на селската фирма пак са се превъзбудили от поредните рисунки на жалката лъжлива фирма. От ВАГ им обещават какво щели да правят след еди колко си години и те вече ще умрат от кеф на поредните лъжливи обеания. Най-добре е да прекръстят ВАГ на ЩЕ. При тях ЩЕ е най-ползваното нещо и много ЩЕ им ходи.
  • #24
    анонимен ( преди 7 години )
    Беднякооо, само в щатите за първите 6 месеца на 2016та са продадени 1,942 A3 e-tron. Ауди нямат толкова служители там!Казах ти, това че си беден нищо не означава!
  • #23
    Анонимен ( преди 7 години )
    Продава се да само между служители на ауди, за да не го тества някой и да види що за *** е и как няма нищо общо с обявените параметри. А иначе от опел (краварите,както ги наричате вие селските немски фенове), вече имат автомобил с по-добри характеридтики от бъдещия модел на соцваген.Това ако не е смешно... но за нас нормалните ме е нещо ново . Ние си знаем,че ваг са поне 10-15 години зад останалите
  • #22
    Zoom-zoom ( преди 7 години )
    Не съм Дошо, споко. 3ти свят, казваш. Те не са ли вече мнозинство и у нас?!
  • #21
    анонимен ( преди 7 години )
    "Те така говореха и за e-tron на ауди, ама гледам ги няма на пазара, както бяха обещали?" Това че си беден, не означава че го няма на пазара. В нормалните страни се продава
  • #20
    Анонимен ( преди 7 години )
    Това електрическо чудо ще бие рекорда на Голф за най продавана кола! А Дошльовците ще цъкат минусчета и взаимно ще се надъхват колко са добри жълтите цукала!
  • #19
    Анонимен ( преди 7 години )
    Ampera-E, бидейки вече планирана за производство е 2 крачки пред тоя миксер прототип. Тук не може да нашишеш само софтуер... Закривай!
fallback
Последни