IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новия модел на Bristol

Спортният Bullet ще излезе на пазара догодина

Първи снимки на новия модел на Bristol

Снимки на новия модел на британския производител Bristol Cars бяха публикувани от изданието Autocar. Премиерата на спортния автомобил с име Bullet (куршум) е насрочена за 26 юли, вторник.
Първи снимки на новия модел на Bristol
Дизайнът на машината е в ретро-стил, който трябва да препрати към историята на марката. Според неофициални данни Bristol Bullet е оборудван с атмосферен V8 двигател, чиято мощност е 400 к.с. С този мотор автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за по-малко от 5 секунди.

Това ще бъде и последният модел на марката с подобен агрегат. Той ще се появи на пазара през 2017 г., като цените все още са неизвестни. Първо ще излезе версията „спийдстър”, а след нея ще има и роудстър. Следващите модели на Bristol Cars ще разчитат на турбо мотори.
Първи снимки на новия модел на Bristol
Самата компания е основана през 1945 г., като всички нейни автомобили са сглобявани на ръка и в ограничен тираж. През 2011 г. фирмата обяви фалит, след което бе закупена от Kamkorp Group. Последният модел на марката е купето Fighter, представено през 2004 г. То бе оборудвано с V10 мотор в 3 варианта на мощност – 532, 637 и 1026 к.с.

Снимки: Autocar

Тагове: bristol cars bullet
0 от 500