fallback

Porsche ще поправя всички 918 Spyder

Това е четвъртата сервизна акция за флагмана

Дори най-съвършените суперколи не са застраховани от технически проблеми. Поредното доказателство идва от германската компания Porsche, която обяви сервизна акция за флагмана си 918 Spyder. Снимка: Porsche От официалната информацията става ясно, че ще бъдат привикани за ремонт всички екземпляри от модела, но към момента акцията засяга единствено пазара на САЩ. Проблемът е свързан със закрепването на предпазните колани, като се дължи на неправилно подбрани скрепителни елементи. Въпросните болтове, с които се закрепват коланите ще бъдат подмени с нови, което ще бъде напълно безплатно и трябва да отнеме не повече от 1 час в сервиза. Акцията е превантивна, като в Porsche не са получавали сигнали за наранявания вследствие от проблема. Това е четвъртата сервизна акция за спортната хибридна кола. През септември 2014 година Porsche привика в сервиза няколко екземпляра заради проблем в задната ос, а през декември стартира сервизна акция заради дефектни елементи по шасито. През май 2015 година пък бе поправен карбонов елемент, поставен в опасна близост до главното окабеляване на колата. Porsche 918 Spyder се задвижва от бензинов V8 двигател и два електромотора. Общата им мощност е 887 к.с. Автомобилът спринтира от място до 100 км/час за само 2,8 секунди и може да развива над 340 км/час. Средният разход на гориво при 918 Spyder е едва 3,3 л/100 км, но това надали има голямо значение при начална цена на автомобила от 640 000 евро.Още по темата: Bugatti изтегля Veyron в сервизите Tesla изтегля Model X от пазара Дефектни еърбеци препъват и новото BMW 7-Series

Тагове: porsche 918 spyder
fallback
  • #9
    до Дошо ( преди 7 години )
    Грешиш,Дошко! Поршетата "имат оправяне",но за теб е невъзможно да се потвърди същото!Фарс е човек,който се хвали с притежанието на стар Сивик с дизелов двигател от още по-стара Астра да коментира по този начин най-добрият производител на автомобили за всички времена,осонно моделът,който смаза съперниците си на всички писти по всички показатели.
  • #8
    yaroslav_stanchev ( преди 7 години )
    Хехехехе,разбираш ги нещата,а Дошо?Нямат оправяне ама направиха 6.57 на Ринга и спечелиха 24 часа Ле Ман за 18-ти път.А Трошйота всеки месец по една сервизна акция в милионен тираж,а някой кашони по 5-6 пъти ги привикват на сервиз и пак нямат оправия.И за капак найвисокотехнологичния им прототип се счупи и отпадна на Ле Ман в предпоследната обиколка.*** иначе Поршетата били чупливи.
  • #7
    Дошо ( преди 7 години )
    Трошетата нямат оправяне.Колкото и да ги правиш все още нещо ще има за правене.
  • #6
    Nev ( преди 7 години )
    Пак Таката ли са виновни? Иначе автомобилът е изключителен във всяко едно отношение, което се очаква предвид цената!
  • #5
    RRE S3 ( преди 7 години )
    Tova se kazva premium obslujvane.Unikalni sa Porsche,prevantivno zatiagat boltove.Vsi4ki porscheta sa zdravi kato kamak,luksozni kato dvorci i barzi kato malniii
  • #4
    Дошо ( преди 7 години )
    Дори най-съвършените суперколи не са застраховани от технически проблеми.Е да ама Троше е супертрошка.3,3/100 харчи докато работи на празен ход върху репатрака.
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    3,3 литра - Това е вода кондензат от климатрника на 100 километра !!!
  • #2
    Анонимен ( преди 7 години )
    е ко стана, бричка за 1 милиона евро и то бъгава
  • #1
    хаха ( преди 7 години )
    3.3л. Среден разход!!! КОГААА? Хептем за балъци ни вземат тия шваби.
fallback
Последни