fallback

Lexus прецака инфо-системата си с ъпдейт

Собствениците на засегнатите коли остават временно без климатик, радио и др.

Гаф на японската компания Lexus остави без информационно-развлекателна система редица собственици на моделите на марката, както и на Toyota Land Cruiser от 2016 година. Снимка: Lexus Появилият се проблем прави неизползваеми повечето функции на инфо-системата, включително радио, климатик, камера за заден ход и др. В съобщение в Twitter акаунта на Lexus се казва, че проблемът се е появил след актуализация на софтуера на информационно-развлекателна система, засягаща приложенията за трафик информация и метеорологичните условия. Изданието Motor1 цитира говорителя на компанията Синди Найт, която заявява, че към момента не е известен броят на засегнатите автомобили. Не е ясно също така кои модели и пазари касае той. "Проблемът е широко разпространен", споделя единствено Найт, като допълва, че в най-скоро време ще бъде разпространена конкретна информация. Инженерите на Lexus вече са преустановили обновяването на софтуера. Засегнатите автомобили трябва да посетят сервиз на компанията, за да бъде премахната въпросната актуализация.

Тагове:
fallback
  • #12
    trb ( преди 7 години )
    Тя така или иначе е трагично бавна....(поне на IS250 2015г.)
  • #11
    Анонимен ( преди 7 години )
    Тия с Мерцедесите няма нужда и да шмъркат.Нали собствениците ги съдиха защото им прилошава от миризма на асфалт и цанцерогенни изпарения в германските ,,премиуми".
  • #10
    Анонимен ( преди 7 години )
    Не е новина че Тойота прецакват клиентите си. Прецакан си още с покупката на тоя туч.
  • #9
    Анонимен ( преди 7 години )
    Че то на тия бараки по принцип ту работят системите ту не. Тук в Чикаго, преди Лексус купуваха Адвокати, Лекари и все хора с положение, обаче бързо разбраха какво дърво захапват и сега пак си се возят по Мерцедесите, а Лексосите ги купуват разни нашмъркани ИТ-та дето смятат тия бидони за по технологични, като се возят в жегата без климатик.....хахахаха. Според мен им е изпята песента до няколко години и на ИТ-тата ще им дойде акъла и после незнам кои ще ги купува.
  • #8
    москвич ( преди 7 години )
    Ха- ха, японския "МОСКВИЧ" тръгнал да прави "премиум" ха-ха, и балъците купуват, купуват ..... НИКОГА най-произвежданото не е най-хубаво, няма как да стане! На всичко отгоре първите Лексуси бяха копия на мерцедеси! И такива ще си останат, бледи подобия на премиуми! Японския премиум е "Инфинити"
  • #7
    primorack ( преди 7 години )
    Някой индиец пак и писал софтуер без да мисли :D
  • #6
    volvo ( преди 7 години )
    Да се правят "генерални"заключения от анонимни "капацитети " от типа "само германско" и "закривай" е по-голяма смехория от случилото се с софтуера на Тойота.Интересно какви достижения имат германските софтуерни инженери ,освен "Дизелгейт" софтуера че за пореден път разни фанатизирани коне с капаци да превъзнасят немската авто промишленост.Ми карайте си швабските лагерници и не натрапвайте мнението си на другите.Не мога да разбера освен S класата какви други "върхове " имат немците.
  • #5
    В ( преди 7 години )
    Мириши на лукс!
  • #4
    Анонимен ( преди 7 години )
    следва самоускорение липса на спирачкиотваряне на еърбег без причинаи други неща убиващи клиентите си !на преебаните честитодругите мислете с главите си истинските автомобили винаги и само са ГЕРМАНСКИТЕ !всичко друго е компромис и жалко подобие и менте !
  • #3
    Анонимен ( преди 7 години )
    Да се смее ли човек, да плаче ли?Дано поне проблемите са свързани само с комфорта, а не и с безопасността на нещастните хорица, които не са имали достатъчно пари за истински премиум автомобил!
fallback
Последни