fallback

Lexus прецака инфо-системата си с ъпдейт

Собствениците на засегнатите коли остават временно без климатик, радио и др.

Гаф на японската компания Lexus остави без информационно-развлекателна система редица собственици на моделите на марката, както и на Toyota Land Cruiser от 2016 година. Снимка: Lexus Появилият се проблем прави неизползваеми повечето функции на инфо-системата, включително радио, климатик, камера за заден ход и др. В съобщение в Twitter акаунта на Lexus се казва, че проблемът се е появил след актуализация на софтуера на информационно-развлекателна система, засягаща приложенията за трафик информация и метеорологичните условия. Изданието Motor1 цитира говорителя на компанията Синди Найт, която заявява, че към момента не е известен броят на засегнатите автомобили. Не е ясно също така кои модели и пазари касае той. "Проблемът е широко разпространен", споделя единствено Найт, като допълва, че в най-скоро време ще бъде разпространена конкретна информация. Инженерите на Lexus вече са преустановили обновяването на софтуера. Засегнатите автомобили трябва да посетят сервиз на компанията, за да бъде премахната въпросната актуализация.

Тагове:
fallback
  • #22
    До :) ( преди 7 години )
    С кое се състезават? Със скъпата тойота.... Моля ти се не се излагай.Не може да сравняваш немските с това недоразумение.Когато излезне даден автомобил независимо от къде го пускат на тест срещу БМВ,защото всеки си сверява часовника с най-добрите.Когато започнат да ги сравняват с лексус тогава се изцепвай така.Но това няма как да стане.Хората които дават пари искат имидж,немските го предлагат,японските не.В момента сравняваш Лом с Лондон.Лексус е нишов автомобил с нищожни продажби сравнен с БМВ
  • #21
    @ ( преди 7 години )
    JP vs BG 7*2 ha smejsa sega,
  • #20
    primorack ( преди 7 години )
    Кой с кого се сравнява. Като технологии немците са светлинни години пред всички останали. Преди 10год не беше така. Тогава един LS беше достоен конглокент на S class, 7 series и т.н. В момента обаче не е така. Вижте само какви техлогии материали и прочие се слагат в немските премиуми.
  • #19
    Анонимен ( преди 7 години )
    Последния, не знам в кой свят живееш, човек!
  • #18
    :) ( преди 7 години )
    Господа разбирам че си чешете езиците обаче говорите за марка с която немските премиуми се опитват да се съревновават. Неприятен е проблема но е лесно отстраним и нищо не се е повредило.
  • #17
    Анонимен ( преди 7 години )
    Едно време човек си пускаше климатика и радиото без ъпдейти и си караше колата с години без да мисли за такива глупости.
  • #16
    Анонимен ( преди 7 години )
    "Появилият се проблем прави неизползваеми повечето функции на инфо-системата, включително радио, климатик, камера за заден ход и др."А защо не осигурите независимост на радито и климатика бе, замаяни техно кратуни? Кое точно ще им актуализирате на тях- как да ду.хат и как да свирят? Или поне да бяхте сложили режим за връщане на операционната система до оригиналното й състояние или до предишния ъпдейт?
  • #15
    Анонимен ( преди 7 години )
    Лексус е най-скъпия премиум в Европа. тия дето нямат пари за истински премиум като Лексус си купуват ауди и бмв.
  • #14
    2 в 1 ( преди 7 години )
    Екстра, сега със сервизната акция за смяна на беговете ще оправят и това наведнъж! Хората няма да се разхождат по повече пъти!
  • #13
    до В ( преди 7 години )
    Някъв съдил жена си че му счупила к.ура. Довел и свидетел за потвърждение.съдията: Вие като свидел как разбрахте какво стана при положение че е било тъмно?свидетел: Аз не видях, но изведнъж чух силно... "Хруу..с"съдията: И после?свидетел: Ами после... замириса на счупен к.ур.
fallback
Последни