IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият бранд на Volkswagen тръгва с 4 модела

Цените на автомобилите ще варират между 8000 и 11 000 евро

Новият бранд на Volkswagen тръгва с 4 модела

Първите два модела на новия бюджетен бранд на концерна Volkswagen ще бъдат кросовъри, които ще се появят на пазара през 2018 г. Веднага след тях ще излязат още два модела – седан и хечбек, съобщава Automotive News.
Новият бранд на Volkswagen тръгва с 4 модела
Разработката на автомобилите вече е стартирала, като в нея участва и китайският партньор на най-големия европейски производител – компанията FAW. Именно в нейното предприятие ще се сглобяват автомобилите.

Засега е известно, че и четирите модела ще бъдат изградени на една и съща платформа. Това ще позволи на Volkswagen максимално да намали производствените разходи и съответно крайната цена на новите продукти. Предвижда се тя да варира между 8000 и 11 000 евро.

На първо време моделите от новата марка ще се предлагат изключително на пазара в Китай. Не е изключено обаче на по-късен етап те да започнат да се изнасят и в други държави в региона. В Европа и Северна Америка обаче новият бранд няма да бъде предлаган.

Снимка: Volkswagen

 

Тагове: volkswagen group
0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 5 rate down comment
    RRE S3 ( преди 7 години )
    Браво! Там и в момента е най-големият пазар Da,no na niskokachestveni menteta,zatova i folksvagen4e prodava tam,a ne v Severna Amerika,kydeto se tyrsi luksozen i zdrav produkt,a ne kitaiski menteta folksvagen4e.
  • #4
    9 rate up comment 3 rate down comment
    AAV ( преди 7 години )
    Статията и снимката към нея са в пълна противоположност. Става дума за нов бюджетен бранд, а слагат снимка на супер луксозен концептуален SUV. Ако така изглеждаха всички бюджетни автомобили, кой изобщо ще купува другите модели? :)
  • #3
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Zoom-zoom ( преди 7 години )
    Само дето ръчната електроника маде ин чайна я меняш на има-нема 2 години. Ако и с колите е така...ми е ясно що и гаранцийката е ялова. Май са се усетили, в сайта им пишеше 4 години на новите.
  • #2
    15 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 7 години )
    Браво! Там и в момента е най-големият пазар. Колкото до снизходителното "Made in China",съветвам недоносените пубери във форума да си погледнат телефоните,лаптопите,айподите,айпадите,айфоните и да не се превръщат в айпатоци.
  • #1
    12 rate up comment 8 rate down comment
    v-1 ( преди 7 години )
    Според мен, за цените които са обявили, ще продават на Китайчетата, остарели мотори и техника, с лъскава боя и емблема на ФВ.А в Америа и Европа няма да се предлагат, най-вероятно защото няма да покриват най-новите стандарти.