IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 нови SUV от Great Wall за 2 години

Моделите на Haval ще получат и 8-степенна автоматична скоростна кутия

6 нови SUV от Great Wall за 2 години

Компанията Great Wall, която произвежда в България автомобили съвместно с Litex Motors, разкри плановете си за тази и за следващата години. Те включват пускането на поне 6 нови или обновени модела под марката Haval, съобщават от китайския производител.
Great Wall разкри плановете си за марката Haval
През 2017 г. официално ще бъдат показани обновените кросовъри Haval H8 и H9, които ще излязат на пазара веднага след премиерата им. Те ще получат нов турбо дизел с обем 2,0 литра, работещ в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия. За двата модела са предвидени нови асистенти за безопасност, сред които е и система за следене на пътната маркировка.

Преди тях обаче ще бъде показан концептуаният Haval Coupe, който ще бъде естествено продължение на миналогодишните Haval Concept R и Haval Concept B. Машината ще дебютира на автосалона в Пекин по-късно този месец, а серийният вариант ще е готов догодина.

Отново в Пекин Great Wall ще разкрие и друг кросовър – Haval H7, чиито продажби стартират веднага след премиерата. Моделът ще се предлага в две версии – със стандартна и с удължена база, като втората ще получи името H7L.

До края на годината компанията ще бъде готова и с хибриден всъдеход, в чиято основа ще бъде или Haval H2 или H7. За него засега няма данни, но е известно, че в компанията готвят и изцяло електрическа версия на този модел.

Снимка: Great Wall
 

Тагове: haval
0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Бумеранг ( преди 8 години )
    Някой да каже нещо повече за тези коли, нещо тест-драйв, ревюта, наблюдения, линкове! Гледам ги, но липсва инфо!
  • #3
    21 rate up comment 0 rate down comment
    148 ( преди 8 години )
    Не ги купуват защото, БГ комплексар-тарикатина иска да нахлузи адидася и да маже геврека на 12+ годишна X5ця или МЛ!
  • #2
    19 rate up comment 0 rate down comment
    :) ( преди 8 години )
    Ами аз в интерес на истината сравнително често ги срещам. И не са облепени с рекламни лепенки по което съдя че може би са частна собственост. Иначе дизайнът изглежда много модерно, поне на снимка.
  • #1
    2 rate up comment 17 rate down comment
    karutsar ( преди 8 години )
    Защо нито едно частно лице не е купил автомобил от този марка?Правителството купи за Горското стопанство и за ВиК-то по няколко бройки и толкова.Защо никой с парите си не купува за лични нужди автомобили от въпросната марка?Нали са чисто нови и са с много изгодна цена , а ги няма по пътищата............защо? Ще ви отговоря - защото са с безобразно ниско качество.Край на коментара.