fallback

Tesla представи най-достъпния си модел

Model 3 струва 35 000 долара, преминава 350 км. с едно зареждане

Тагове: tesla model 3
fallback
  • #13
    v-1 ( преди 8 години )
    Адмирации за ТЕсла! А всички които плюете се замислете колко модела на ел. автомобил с такъв пробег има на пазара и колко са с такава цена!?!? Ако можете въобще да мсилите де.
  • #12
    do Nev ( преди 8 години )
    А защо вместо бензинова кола, не си взе хибрид?!
  • #11
    Nev ( преди 8 години )
    "Предполагам че притежаваш ел.кола или хибрид?!"Не, карам сравнително нова бензинова кола. Но ако имаме изградена мрежа за зареждане както в Норвегия, Щатите или поне Западна европа, въобще не бих се замисли дори да премина на изцяло електрическо задвижване. Дори ако оставим на страна екологията и безплатната енергия, само от поддръжката и надежността на подобен автомобил сравнен с конвенционален такъв би било излязло много по-добре!
  • #10
    Бобо ( преди 8 години )
    Значи 35 000 Долара в ЩатитеЕвропа - правим ги на 35 000 Евро. После добавяме ДДС от 7 000 (В САЩ цените са без ДДС което обаче е много малко < 10% и различно за всеки щат) става 42 000 Евро. Да сложим още 3 000 Евро "Разни" става 45 000 Евро.Ако я продават и едно евро над 45 000, значи искат да дерат.
  • #9
    Анонимен ( преди 8 години )
    който има малко останал мозък в черупката си му е ясно, че меркел и сие са подставени лица- кукли на конци !от тях нищо не зависи - каквото каже еврйското индустриално банкерство това се случва - така е още от преди първата световна война !който си мисли, че нещо зависи от обама или меркел или който и да е политик на висок пост - много се лъже - всички те са просто лица !
  • #8
    . ( преди 8 години )
    Тези таблети дето ги лепват ни в клин ни в ръкав на новите коли ми изглеждат, все едно съм се качил в някой такси и шофьора си го залепил на таблото да гледа ТВ по стоянките. Вградените ЛЕД екрани ми изглеждат много по класни и красиви
  • #7
    Анонимен ( преди 8 години )
    Меркел не е виновна, че е подложена на натикс от "краварите"..докато има нефт, ще има дизел/бензин. А защо немците не купуват масово ел.коли или хибриди..мен това ми е чудно?!
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    Предницата хибрид между Панамера и Нисан ГТ-Р. Но това няма значение, колицата е супер, малко тоя 32 инчов лед телевизор вътре не стои много добре, но всичко останало е супер. Всъщност сената е много добра, но за САЩ тука ще дойде с цени от над 130-140000лв. което отново ще е направи непродаваема за Европа. Все пак при такава цена, в Европа можеш да си купиш чисто нова S-класа. А това тук е с габарит на БМВ 3-ка.
  • #5
    Хехе ( преди 8 години )
    Великани.Почнали като гаражна фирма. А фв хранени от цяла Европа правят "чист" дизел!
  • #4
    нововнос ( преди 8 години )
    Да, а в "модерната технологична Европа", която може да произвежда само канцерогенни гробници, ще струва едно 70 хиляди евро поне, за да може гнyсната баба Меркел изкуствено да поддържа живи немските производители на смърт, болести и страдания! Същото важи с пълна сила и за френските нещастници!
fallback
Последни