fallback

Tesla представи най-достъпния си модел

Model 3 струва 35 000 долара, преминава 350 км. с едно зареждане

Тагове: tesla model 3
fallback
  • #43
    Анонимен ( преди 8 години )
    Кви гел батерии? Това от Бош ли го чухте? Пак маркетингови глупости от германците.
  • #42
    Анонимен ( преди 8 години )
    Немското опушено фенче пак почна да спами под статия за автомобили недостижими за немската инженерна мисъл.
  • #41
    ХАха ( преди 8 години )
    "Я-а, новото Galaxy S8 на самсунг са го сложили на таблото. Хитро, може после да си го откачиш и да си го занесеш в къщи, вместо телевизор."Поредния германо-поклонник, престоял по дълго на спирката в подлеза на НДК, надишал се прелестно със дизелови сажди! Ти по-добре коментирай телевизорите на невероаятния ви Мерцедес, те дори и на таблет не приличат!
  • #40
    Анонимен ( преди 8 години )
    "Меркел не е виновна, че е подложена на натиск от "краварите"..докато има нефт, ще има дизел/бензин." Тесла е американска компания. Как немците да купуват електрички и хибриди, като си затвориха атомните централи тока им не достига, водород няма от къде да добиват, съответно даже и производство на такива машини нямат. Ето една съседна Франция си има ядрени централи, прозвежда си Renault Zoe, Toyota Yaris Hibrid, Peugeot 508 eHDI и други подобни но просто има с какво да ги зареди.
  • #39
    браво,а има ли зелен ( преди 8 години )
    Я-а, новото Galaxy S8 на самсунг са го сложили на таблото. Хитро, може после да си го откачиш и да си го занесеш в къщи, вместо телевизор. И няма да ти го дигнат.А като си го заредиш, поселе може да прехвърлиш и на колата, щото батерията му изглежда увеличена.
  • #38
    Хааха ( преди 8 години )
    "ще я опазят околната среда, когато германците пуснат новите гел-батериищото лития е на свършване и после теслите ще са само тЕсли за дялкане ! "Поредния заблуден вурст-фен! Абе момче, те германците още не могат обикновен акумулатор и електромотр да направят (визирам Е-Гоуф) той чака супер технологии от германците! Ми това е, поредния *** фен със замъглен от саждите мозък!
  • #37
    Анонимен ( преди 8 години )
    ще я опазят околната среда, когато германците пуснат новите гел-батериищото лития е на свършване и после теслите ще са само тЕсли за дялкане !
  • #36
    ХАХА ( преди 8 години )
    ЩЕЛИ да опазват околната среда с "Тесли" ХА ХА ХА
  • #35
    до до заблудените ( преди 8 години )
    добре! всички бусове, камиони, автобуси се движат в ГРАДА защото соевите колбаси и минералната вода трябва да си я купиш от магазина, а там отива с ДИЗЕЛОВИ превозни средства. и ти додиш на работа с ДИЗЕЛОВ автобус БЕГАЙ ,РАЗБИРАЧ...
  • #34
    до заблудените ( преди 8 години )
    карам бензинова японска кола на бензин
fallback
Последни