IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan повиши мощността на GT-R

Обновеният модел демонстрира нови технологии и различен дизайн

Nissan повиши мощността на GT-R

Подобрен GT-R демонстрира японската компания Nissan на автосалона в Ню Йорк. Става въпрос за модернизация на настоящото поколение, която обаче е най-мащабната от премиерата на автомобила през 2007 година. Обновлението засяга както дизайна и технологиите, така и задвижващата система.
Nissan повиши мощността на GT-R
Снимка: Ройтерс

По отношение на дизайна виждаме напълно променена предна част, която демонстрира различни светлини, броня и радиаторна решетка. Добавени са също така нови цветове за екстериора и джанти с различен дизайн.

Салонът също е променен, като предлага нова кожена тапицерия на таблото, променена централна конзола, нова инфо-система с 8-инчов дисплей, различен волан, по-комфортни спортни седалки и др.

За комфорта в кабината на новата версия на GT-R се грижат също така акустични стъкла, допълнителна шумоизолация и системата Active Noise Cancellation, която филтрира нежеланите външни шумове.
Nissan повиши мощността на GT-R
Снимка: Nissan

Що се отнася до задвижването, то е поверено на познатия 3,8-литров V6 двигател с би-турбо. Той обаче е настроен да генерира с 20 к.с. повече, или общо 570 к.с. Поставена е също така нова изпускателна система от титан.

Към момента липсва информация за динамичните характеристики на обновения GT-R. Не са известни и цените. Подробностите трябва да бъдат налични това лято, когато ще се състои пазарната премиера на автомобила.

 

Тагове: nissan gt-r
0 от 500
  • #8
    16 rate up comment 23 rate down comment
    MIlen ( преди 8 години )
    Ако ще и да се телепортира... си остава пак един лайн....
  • #7
    23 rate up comment 21 rate down comment
    Хахааха ( преди 8 години )
    ОТ ТАЯ ФИРМА само лъжи тея не са спечелили едно състезание по целия свят ги няма в нито един шампионат...
  • #6
    27 rate up comment 19 rate down comment
    моля???? ( преди 8 години )
    КОГАТО ТОВА УСКОРИ ПО БЪРЗО ОТ ТУРБО С ЕЛА И ПАК ПИШИ ТУК...СМЕШЕН
  • #5
    27 rate up comment 19 rate down comment
    До Анонимен ( преди 8 години )
    А бе цената му с на 911 турбо S малко се разминавa с едни 70 000евро или 85000$.Ама теб това не те бърка явно да ги сравняваш.Е и по-евтината ускорява по бързо до 100км/ч, ама това сигурно е просто подробност.
  • #4
    31 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    То хубаво, но модела си е автостарец по всички критерии за дълголетие на модел. от 2007г. до сега 2016г. това са цели 9 години. Още миналата година трябваше да извадят нов модел а те тази година пускат фейслифт на фейслифта. Между другото това е типично за нисан, Модела Z350 е само с фейслифт, Джипа им под марката Infiniti FX сигурно 12-13 години го предлагат , претърпя само фейслифт. Което според мен е малко тъпо или поне като продаваш стар модел, намали му цената поне.
  • #3
    21 rate up comment 21 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    На 2-ра,3-та,5-та и 8-*** снимка се вижда цялата мизерия в опита да предадат "премиум"излъчване!А в техническо отношение всички видяхме какво го прави стоково 911 турбоS.
  • #2
    21 rate up comment 24 rate down comment
    German power ( преди 8 години )
    НЕКА ПОЗНАЯ СТАРИЯ БЕШЕ 1722КГ ТОЗИ ЩЕ Е ОЩЕ ПО ТЕЖЪК....СПОРТНА МИКРА..
  • #1
    20 rate up comment 14 rate down comment
    Хахааха ( преди 8 години )
    Новия Нисан ГТР ХАХАХАХ