IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini с турбо от Novitec

Преработеният Huracan развива 850 к.с. и 960 Нм

Lamborghini с турбо от Novitec

Автомобили като Lamborghini Huracan се доближават максимално до автомобилното съвършенство, но въпреки това тунингованите екземпляри от модела не са рядкост. Най-новата доработка за спортната машина е дело на Novitec и предлага както оптични, така и силови промени.
Lamborghini с турбо от Novitec
По отношение на визията, специализираната в тунинговането на екзотични коли компания е заложила на цялостен аеродинамичен бодикит. Той включва нови брони, прагове и спойлер, както и дифузьор от карбон. Допълнителните елементи правят Huracan с 6 см по-широк отпред и с 12 см. по-широк отзад.

Добавено е и ново окачване, което редуцира просвета с 3,3 см. За завършек са поставени нови джанти с размер 20 инча отпред и 21 инча отзад. Заложено е на гуми Pirelli P Zero.

Под капака промените са дори по-сериозни. Оригиналният атмосферен V10 двигател с обем 5,2-литра е оборудван с компресор, нова изпускателна система, доработен блок за управление и подобрена всмукателна система. Резултатът е 850 к.с. и 960 Нм. Стандартните показатели са 610 к.с. и 560 Нм.

От Novitec не съобщават нищо за динамичните характеристики, не е ясна и цената. Пакетът ще бъде произведен в само 25 екземпляра.

Снимки: Novitec

0 от 500