IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Seat Tribu – производството започва през 2009 г.

Представители на Seat на автосалона във Франкфурт потвърдиха, че SUV модела Tribu ще влезе в серийно производство след по-малко от две години.

Seat Tribu – производството започва през 2009 г.
Изданието Automotive News Europe съобщи, че членът на Борда на фирмата Бертолд Крюгер (Berthold Krüger), е потвърдил тези сведения. 


Концепцията Seat Tribu беше представена миналата седмица на изложението във Франкфурт. Стана ясно, че технически Tribu е много близък до Volkswagen Tiguan. 


Основните разлики са в дизайна, като Tribu е доста по-динамичен и има само две врати. Засега не е ясно дали до серийно производство ще достигне само този спортен вариант с три врати или ще има и по-практична версия с пет врати. 


Все още не е известно и къде ще бъде произвеждан SUV моделът нa Seat, като сега се обсъждат две възможности – Волфсбург и Мортарела.
0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    dekata ( преди 16 години )
    dai mi 4e q izprujim u kilometraja mno ubava djipka e tova ako moje da q podarite :D
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    незнайко ( преди 16 години )
    мисля, че испанците направиха груба грешка като направиха всичките си автомобили еднакви, в момента не се вижда разлика между леон и толедо, двете приличат на минивана, който забравих как се казва, та трите са еднакви.