fallback

Volkswagen се отказа от „Das Auto”

Съвсем скоро компанията ще представи новия си рекламен слоган

Ръководството на Volkswagen е взело решение да се откаже от слогана „Das Auto”, който се асоциира с последните модели на компанията, предава Ройтерс. Германският производител подготвя нова рекламна кампания, която ще стартира съвсем скоро.Снимка: Ройтерс. Колаж: Automedia.bgСлоганът „Das Auto” бе въведен през 2007 г., когато начело на Volkswagen бе Мартин Винтеркорн. Фразата бе проста и лесно запомняща се, но след скандала с манипулирането на дизеловите мотори на компанията новото ръководство е решило да се откаже от нея.Главният противник на досегашния слоган е Херберт Дис, който отговаря за развитието на марката Volkswagen. На среща на ръководството на компанията в Дрезден през миналата седмица именно той е бил категоричен, че рекламата не отговаря на ситуацията, в която се намира концернът и е призовал за промяна.Отказът от „Das Auto” има и друга причина и тя е в намерението на германският производител да се насочи сериозно към развитието на електромобили. Според информацията новият рекламен слоган на Volkswagen вече е напълно готов, но детайли за него засега не се разкриват. 

Тагове: Volkswagen das auto
fallback
  • #49
    doc ( преди 8 години )
    Das schaise !
  • #48
    оня същия ( преди 8 години )
    абе питанката това да не ти е някой гоуф 85 коня? :))) Те там си умират по баирите директно...
  • #47
    zoom-zoom ( преди 8 години )
    xo-xo-xo, както казва дедо ви коледа! и дано ви донесе по още малко мозък за подарък...и по един чист дизел! ай наздраве!
  • #46
    ? ( преди 8 години )
    дрън-дрън с мазна може и да се качиш на Пампи-то, но не и на Пампорово!
  • #45
    zoom-zoom ( преди 8 години )
    доста сполучливи напъни за нов слоган, колеги...е, на някой му се при... като вижда ника си зачеркнат, но...и друго, 3-4 дена след избухването на скандала по bbc вече бяха готови с новия слоган ... Der Skandal.поздрави от Пампи-то, изкуствен сняг, но става!Весели празници!
  • #44
    до: Дошо ( преди 8 години )
    Още по-късия виц за цялостно творчество на селската марка е Das ***.Не може да им се отрече, че през годините доста ни разсмиваха. По-големи веселяци от тях няма!
  • #43
    Дошо ( преди 8 години )
    СОЦваген са автори и на най-късия виц за 2015г - Clean Diesel! ахахахахаха
  • #42
    Анонимен ( преди 8 години )
    Според форумната *** без ваг ес се разпада хахаха!Значи ес се крепи на измамниците ваг според него.От това следва че ес е една измама.Не че не е така де но все пак е прекалено това мaлoумно твърдение.
  • #41
    Дошо ( преди 8 години )
    Дизел гешефт! Новият слоган на СОЦваген! ахахахаха
  • #40
    Като ( преди 8 години )
    чета коментарите явно VW яко е бръкнал в г**а на жълтурковците.
fallback
Последни