fallback

Volkswagen се отказа от „Das Auto”

Съвсем скоро компанията ще представи новия си рекламен слоган

Ръководството на Volkswagen е взело решение да се откаже от слогана „Das Auto”, който се асоциира с последните модели на компанията, предава Ройтерс. Германският производител подготвя нова рекламна кампания, която ще стартира съвсем скоро.Снимка: Ройтерс. Колаж: Automedia.bgСлоганът „Das Auto” бе въведен през 2007 г., когато начело на Volkswagen бе Мартин Винтеркорн. Фразата бе проста и лесно запомняща се, но след скандала с манипулирането на дизеловите мотори на компанията новото ръководство е решило да се откаже от нея.Главният противник на досегашния слоган е Херберт Дис, който отговаря за развитието на марката Volkswagen. На среща на ръководството на компанията в Дрезден през миналата седмица именно той е бил категоричен, че рекламата не отговаря на ситуацията, в която се намира концернът и е призовал за промяна.Отказът от „Das Auto” има и друга причина и тя е в намерението на германският производител да се насочи сериозно към развитието на електромобили. Според информацията новият рекламен слоган на Volkswagen вече е напълно готов, но детайли за него засега не се разкриват. 

Тагове: Volkswagen das auto
fallback
  • #9
    Анонимен ( преди 8 години )
    въййй и какво ще прави сега дас ваги? Ще става "анонимен" :)
  • #8
    Анонимен ( преди 8 години )
    Качи се в шкодката с 4 нули и хич не се сещай за нас ВАГи! Ама хич!Я преди да се качиш кажи сега какво аЛуди караш! Нов внос ли е или е чисто ново 20-годишно с борче на предното стъкло?
  • #7
    Анонимен ( преди 8 години )
    Много лаещи българи, а аз ще си се кача в Audi-то след малко и хич няма да се сетя за вас... das-mas-bas... все тая
  • #6
    Анонимен ( преди 8 години )
    DAS DALAVERISHE
  • #5
    Анонимен ( преди 8 години )
    Вътрешни източници твърдят, че новия девиз ще бъде Der L
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    Das ProblemЩе е новият слоган на измамниците.Какво ще каже форумната ***? Пасва ли добре на любимците му или нещо по-запомнящо се трябва?Абе тея що не си платят дяволъците първо, а после да ни занимават с глупости! Всичката им мара фтасала до слогана опряха. Пълни нещастници и манипулатори.
  • #3
    Дошо ( преди 8 години )
    Аз много отдавна им казах, че трябва да е Das ASS
  • #2
    Анонимен ( преди 8 години )
    novoto predlagame da e "das kaputishen"
  • #1
    Анонимен ( преди 8 години )
    на кривата ракета космоса и пречи
fallback
Последни