IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Fiesta RS пристига с 250 к.с.

Малкият хот-хеч на Ford ще се появи през 2017 г.

Fiesta RS пристига с 250 к.с.

Специалистите от спортното подразделение Ford Performance работят усилено върху Fiesta RS, която ще се появи през 2017 г. Те обещават, че това ще бъде най-екстремният хечбек от сегмент В, съобщава Worldcarfans.
Fiesta RS ще разчита на 246 к.с.
Неофициално изображение: Worldcarfans

Изданието публикува свое виждане за това как ще изглежда Fiesta RS, като то е направено на основата на снимки на тестови прототип на модела, комбинирани с елементи от по-големия Ford Focus RS.

Очаква се Ford Fiesta RS да получи 1,6-литров турбо мотор от семейството EcoBoost, който ще развива мощност от 250 к.с. За сравнение рекордьорът в този клас - Renault Clio RS 220 Trophy, има 220 к.с. Останалите автомобили в тази категория са още по-слаби - Peugeot 208 GTI разчита на символичните 208 к.с, Opel Corsa OPC развива 210 к.с., а Volkswagen Polo GTI с 1,8-литров турбо мотор разполага със 192 к.с.

Ускорението от 0 до 100 км/ч при най-екстремната Fiesta ще отнема между 5,5 и 6,0 секунди. Хечбекът ще поучи уникалната трансмисия и диференциал с ограничено приплъзване.

Тагове: ford fiesta rs
0 от 500
  • #7
    18 rate up comment 2 rate down comment
    до: az ( преди 8 години )
    Много ясно,че не караш Форд!Ако караше,нямаше да пишеш глупости гледани по ревютата.Ако си изграждаш мнение от ревюта,значи си супер зле.А още по-зле си,когато на базата на тези ревюта правиш някакви заключения,неотговарящи на истината.А обидата ти, че някой бил задръстеняк ще е подмина с насмешка,защото това определение се отнася напълно за теб и никой друг!Погледни се в огледалото друг път,преди да раздаваш квалификации!
  • #6
    20 rate up comment 1 rate down comment
    az ( преди 8 години )
    Тия пък Форд било. Форд в последните години, особено в класовете за Hot Hatch Фиеста и Фокус са отлични автомобили, ако въобще сте гледали ревюта на Mat Farah и Chris Harris. Задръстеняци. И шреди да ме нападнете ще ви кажа, че не шофирам Форд.
  • #5
    29 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Терминатора в клас В идва! Браво на Форд! Страхотни модели имат!
  • #4
    19 rate up comment 2 rate down comment
    Кънчо ( преди 8 години )
    Най-смешното в цялата работа е,че когато излезе Mazda 3 MPS ореваха света,че бил много мощен па требвало да е 4х4 ..Буквално всеки коментар негативен.Колата си беше много добра.
  • #3
    33 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Махни розовите очила и може да видиш какво представляват Форд!Абсолютни кошове са.Единствено американските модели на марката заслужават внимание. Те нямат нищо общо с европейските недоразумения. Единствения Форд, който бих си купил е Мустанг и Ф150. Всичко останало е шит!Здрави икономични и на добра цена.Май ти живееш в паралелна вселена!Здрав и икономичен Форд няма, а цената им е доста неадекватна спрямо това,което предлагат.Скоро влизал ли си в нов Форд?Гадна пластмаса и дървени седалки
  • #2
    30 rate up comment 12 rate down comment
    Супер! ( преди 8 години )
    Доста от коментиращите тук явно още живеят в 90-те!Форд правят чудесни автомобили в момента. Особено последните години много дръпнаха напред. Здрави икономични и на добра цена.И спорните им модели са доста добри. Новия Focus ST / RS , Fiesta ST / RS Новия Mustang е абсолютна лудница особено версията GT350R Сега и новия Ford GT който ще излезе ще е нещо невероятно. Няма аналог.
  • #1
    26 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Всичко хубаво, но е Форд! Значи нищо не е хубаво, хахаха!Абе нали знаете онази приказка за Форд и сигaнинa? Да знаете, че е вярна!