IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford създаде своя линия кемпери

Американската компания си сътрудничи с Livin Lite

Ford създаде своя линия кемпери

Американската компания Ford показа пълна гама от кемпери и каравани, създадени специално за нейните модели. Мобилните домове се конструират в партньорство с Livin Lite и Ford Truck Design.
Ford създаде своя линия кемпери
Линията от модели включва каравани и модули, които се поставят в товарния отсек на пикапите. Те не просто са създадени за моделите на
Ford, но и демонстрират дизайн, който вдъхновен от гамата на производителя.

Информацията е ограничена, но се посочва, че ще бъдат предложени мобилни домове с най-различни размери и множество възможности за оборудване.
Ford създаде своя линия кемпери
Преназначените за леглата на пикапи модули ще бъдат налични в две версии, като ще предлагат допълнително разширяване на пространството при спряло положение. Караваните също ще могат да бъдат поръчвани в две дължини - 6,7 метра или 7,3 метра.
Ford създаде своя линия кемпери
Първите мобилни домове на
Ford ще се появят на пазара в началото на 2016 година, като ще се предлагат в центровете на Livin Lite. Цените към момента не са известни, но се съобщава, че всички модули имат гаранция от 2 години.

Снимки: Ford

0 от 500