IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Версия Scout и за Skoda Fabia

Комбито се предлага само с предно предаване

Версия Scout и за Skoda Fabia

Skoda разшири гамата от свои модели, които ще се предлагат с допълнителния пакет ScoutLine. След хечбека Rapid от началото на 2016 г. с опцията ще се обзаведе и комбито Fabia.
Skoda предложи псевдовсъдеходно комби
В пакета ScoutLine са включени защитни елементи от пластмаса по каросерията и броните, както и специални джанти с размер 16 и 17 инча. Не се предвиждат обаче никакви технически изменения като увеличен клирънс или система за задвижване на четирите колела.

Новата версия запазва и външните размери на оригиналното комби, което бе представено през октомври миналата година. Моделът разполага с три бензинови двигателя с мощност 75, 90 и 110 к.с., както и с 3 дизела – със 75, 90 и 105 к.с. Всички мотори отговарят на стандарта Euro-6.
Skoda предложи псевдовсъдеходно комби
От Skoda не съобщават цените на допълнителния пакет, като уточниха единствено, че той ще бъде достъпен за абсолютно всички двигатели на модела.

Снимки: Skoda
 

Тагове: skoda fabia scoutline
0 от 500