IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заснеха новото Bugatti преди краш-тест

Бъдещият Chiron ще се доближава до концепта Vision Gran Turismo

Заснеха новото Bugatti преди краш-тест

Снимки на прототип на новата суперкола на Bugatti бяха публикувани от изданието GT Board. Те са направени пред щаб-квартирата на марката във Франция, където автомобилът е бил подготвен за участие в краш-тест.
Заснеха новата суперкола на Bugatti преди краш-тест
От изображенията става ясно, че бъдещият модел ще използва външността на концептуалния Bugatti Gtan Turismo, разработен за симулатора Gran Turismo 6. Като цяло обаче суперколата няма да изглежда толкова радикално.

Серийната версия на суперколата ще трябва да наследи модела Veyron, чието производство вече е спряно. Новият автомобил най-вероятно ще се казва Chiron – в чест на легендарния пилот на марката Луи Широн.

Засега е известно, че Bugatti Chiron ще получи хибриден агрегат, развиващ 1500 к.с., в чиято основа ще бъде поставен 8,0-литров W16 бензинов двигател. Това ще позволи на колата да ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,3 секунди и да постига максимална скорост от 440 км/ч.
Заснеха новата суперкола на Bugatti преди краш-тест
Знае се и друго – 92% от компонентите при Chiron ще бъдат различни от тези на Veyron. Премиерата на модела е насрочена за 2016 г., като от него ще бъдат произведени 500 бройки – с 50 повече от общия тираж на купето и роудстъра Veyron. Цената на новата суперкола ще стартира от 2,2 млн. евро.

Снимки: GT Board
 

Тагове: bugatti chiron
0 от 500
  • #5
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не се вижда много от колата, но поздравления за смелостта и ентусиазма да направят колата-мечта. Както е написал колегата по-долу човек(или компания от хора) са толкова големи колкото мечтите.Поклон пред инженерите и енстусиастите в компанията които са преборили счетоводителите в този случай.
  • #4
    2 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    тойота е най-великата кола на света. всеки мечтае да кара тойота.
  • #3
    14 rate up comment 5 rate down comment
    До първия драскач ( преди 8 години )
    Карай си хондата и не давай акъл на хората...
  • #2
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Всичките им автомобили имат лепенки с напис BG
  • #1
    9 rate up comment 19 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    На бас, че излизането ще бъде отложено, поради финансови причини. Абе тея няма ли да фалират вече, че ни занимават с поредните партенки. Те по-евтиния Вейрон не можеха да го продадат 10 год. а сега друга каруца ще вадят. А с какъв софтуер ще е? Пак ли манипулиран!