IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eibach снабди Golf с ново окачване

Volkswagen Golf от пето поколение е на пазара вече няколко години, но продължава да се продава много добре.

Eibach снабди Golf с ново окачване
Тюнерите от немската фирма Eibach представиха нова модификация на модела, който са снабдили с нови джанти и ново окачване. 


Трудно е да се предложи нещо ново за един автомобил наричан еталон за своя клас или „класика в жанра”. Това е модел произвеждан 30 години и станал най-продавания на групата VW за всички времена. 

Специалистите от Eibach са натрупали самочувствие от многобройните доработки на състезателни автомобили и участие дори във F1. В областта на окачването трудно можете да намерите по-добри от тях. Това им позволява с увереност да посегнат и на Golf, както във версия хечбек, така и комби, и да подготвят нов тюнинг пакет наречен Eibach Pro-Kit. При него окачването е на нови по-стегнати пружини, а пътният просвет е понижен с 30 мм. 

Предлага се и още по-спортно настроено окачване Sportline, където пътният просвет е понижен с 50 мм. Тюнерите от Eibach предлагат и голям набор от нови джанти, както възможност да се разшири пътната следа на автомобила чрез системата Pro-Spacer.
0 от 500