IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кабрио версията на А3 ще се произвежда в Унгария

В най-скоро време в унгарския завод на Audi производството ще се увеличи и освен модела ТТ там ще се произвежда и Audi A3, версия кабриолет.

Кабрио версията на А3 ще се произвежда в Унгария


Наскоро този модел беше „хванат” по време на тестове. От Audi вече обявиха, че кабриолета на А3 ще се произвежда в Audi Hungaria Motor в Гьор. Председателят на борда на директорите в Audi Руперт Стадлер (Rupert Stadler), потвърди това в реч в Унгарския парламент преди месец и половина. 

Подготовката за производството на кабриолета вече върви на пълен ход. Заводът в Гьор нае нови работници през последните месеци, като ръстът на заетите е 6.6%. Сега в завода работят около 5500 души. 


Кабрио-версията на А3 ще бъде с две врати и мек сгъваем покрив. Колата има доста елегантен силует, особено при свален покрив. Новата предница, а също и задните светлини, напомнят на Audi A5. Това придава собствен стил на кабриолета, различен от този на базисния А3.
0 от 500