IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi RS4 ще се предлага и като седан

Целта е моделът да се наложи на китайския и и на американския пазари

Новото Audi RS4 ще се предлага и като седан

Следващото поколение на Audi RS4 отново ще бъде предлагано като седан, съобщава изданието Autocar. Настоящата генерация на модела е достъпна само като комби.
Новото Audi RS4 ще се предлага и като седан
Решението за връщането на седана е с цел увеличаване на продажбите на RS4 на пазарите в Китай и САЩ, където има сериозен интерес към подобни автомобили. При това в Audi нямат намерение да се отказват от комбито Avant.

Вече е известно, че следващото RS4 ще се лиши от 4,2-литровия атмосферен V8 с 450 к.с., чието място ще бъде заето от туин-турбо V6 с мощност от около 500 к.с. Техническият директор на Audi Улрих Хакенберг призна, че за този двигател ще бъде използвана електрическа турбина, благодарение на която ще бъде избегната турбо-ямата и ще бъдат подобрени екологичните показатели на мотора.

Предишният седан Audi RS4 се произвеждаше през периода 2006-2008 г., като бе оборудван с 4,2-литров V8 с 420 к.с. Новата генерация ще бъде представена през март догодина на автосалона в Женева.

Снимка: Audi

 

Тагове: audi rs4
0 от 500
  • #20
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Не сьм фен на Ауди ама да коментираш РС4 по клипчета и коментари без никога дори да си сядал в него:)))Що *** народ има.Шапка ви свалям.Жалко Бьлгария ..... Никой не е виновен 5века робство....
  • #19
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    И аз съм карал Клатро А4 и по завоите CIVIC-a ми стои много по-добре.Няма такава гола вода като Алуди момче.Отвори капака и погледни къде е оста на предните колела и къде е двигателя.Алуди е един комплексно сбъркано проектиран батал.И на всичко отгоре това, което е сбъркано проектирано е произведено некачествено, дефектно демек.Няма таква жалкарска марка.Най-добри са само в детския ти акъл.
  • #18
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Пичове, карайте си щайгите за по 10 - 15 хиляди лева, пък си правете обратен завой от веднъж :) Някой долу е написал що *** народ има тука, аз бих добавил и зверски комплексиран. Някой си с Хонда 1.5 , беемве е46 и т.н. дава акъл за ауди рс .. bitch, please !!
  • #17
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Audi са локомотива на Европа, затова недозавива - сили не са му останали!
  • #16
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    хахаха, вагенското фенче под тази статия се е кръстил спас и горкия е карал само 4моушън и куатро. само не каза къде ги е карал. на плейстешъна ли или на модели мачбокс. този път обаче прояви огромна скромност и спомена, че не е имал и не е карал рс. учудващо. аз пък си мислех, че само рс-ки кара. явно си е глътнал хапчетата за скромност. не мога да повярвам...
  • #15
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Спасее...спасе! ( преди 8 години )
    хората ти пишат, че на авди проблема е мотора ПРЕД предния мост, а той куатро та куатро
  • #14
    3 rate up comment 7 rate down comment
    Спас ( преди 8 години )
    Мога много да напиша за неутралното управление на Quattro, кое те интересува?От 2003 година шофирам САМО 4Motion и Qattro с торсен диференциали.Не съм имал и не съм шофирал RS но се надявам и това да стане.Колкото до полския клип, на десния или на левия завой недозави?
  • #13
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    колко да недозавива - ето вижтеAudi RS6 vs tram ( Poznan , Poland , 2015 )https://***.youtube.com/watch?v=4XJ2olCyf8w
  • #12
    3 rate up comment 9 rate down comment
    FF ( преди 8 години )
    Дошеее *** ти Кларксън ли слушаш какво говори за автомобилите,тази "икона" на автомобилния спорт...верно си много зле..Понеже от слушане и четене едва ли се досещаш,че основното предназначение на автомобилите е за транспот,спокоен сигурен и малка част за спортни изпълнения.Като искаш спортно поведение си купуваш спортно родена кола дето за друго не става..Верно много порост народ..сигурно си фен и на американския TopGear..те там са тамън като тебе:) Блестящи,
  • #11
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Що *** народ има тук.Евала шапка ви свалям.........