fallback

Микс от страх, вълнение и радост

Изпробвахме новия Nissan 370Z Nismo

Тагове: nissan 370z nismo
fallback
  • #9
    Анонимен ( преди 8 години )
    До НисмоЦеново и като характеристики са идентични (АУДИ е леко надолу и в двете отношения), организацията на интериора е от инфинити.С какво да го сравнявам?Имах в предвид предишния модел - от 2008 г. ако не се лъжа.С настоящото ТТ (което съм виждал само на снимки) и дума не може да става за равнение.
  • #8
    до: Wickedsixd ( преди 8 години )
    Карал съм веднъж 370Z, но не беше нисмо. Може би само там е има тази модификация, защото не усетих подобно нещо при смъкване на по-ниска предавка. Може и аз да съм в грешка, защото колата е карах само няколко десетки км. Иначе този модел е пълна лудница. Кефа е страхотен. Изобщо моделите с принудително пълнене нищо не струват пред класическия атмосферен агрегат, който се разгръща плавно, а не нервно. по-добро от атмосферен двигател няма, когато говорим за доставяне на удоволствие от шофирането.
  • #7
    Анонимен ( преди 8 години )
    то, ако говорим за пътищата в Бг е по-добре да си джип. Между другото, ако караш по правилата и спазваш горе-долу ограниченията и не ги надвишаваш с повече от 20 не виждам как и къде ще се пребиеш. А между другото на бабуните по магистралите, колите с меки окачвания са най-опасните. Просто те изхвърля, като трамплин и приземяването не е от най-приятните. При твърдото окачване губиш бързо сцепление, но още по-бързо го възстановяваш.
  • #6
    Wickedsixd ( преди 8 години )
    Много добро представяне и статия Автомедия, интересно беше.Само тази система за "подаване на междинна газ" не ми е ясна какво представлява, може някой да обясни от колегите ако знае.
  • #5
    Нисмо ( преди 8 години )
    Това е кола от 2009 г. Я е сравни с тогавашните модели да видиш дали не е добре. Още повече, че сравняваш масовата марка Нисан с премиума Ауди. Да, зная, че немските премиуми могат да се сравняват само с японските масовки, но не мислех, че фен на ВАГ ще си го признае!
  • #4
    Анонимен ( преди 8 години )
    Коли с такива твърди окачвания не са за българските пътища. Първата бабуна на магистралата и ще загуби сцепление и ще се пребиеш.
  • #3
    Анонимен ( преди 8 години )
    Хайде сега който говореше за качествените и красиви японски интериори да ходи да се гръмне.Хайде погледнете някое AUDI TTS и сравнете
  • #2
    Анонимен ( преди 8 години )
    чудесен автомобил!
  • #1
    Wow ( преди 8 години )
    Ebati i evtinata plastmasa!
fallback
Последни