fallback

Микс от страх, вълнение и радост

Изпробвахме новия Nissan 370Z Nismo

Тагове: nissan 370z nismo
fallback
  • #29
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Toz legen moga da go unija,kadeto si poiskam s moeto S3
  • #28
    Запомнете че ( преди 8 години )
    Нисан Дрисмо колкото и жълтурските фенове да го лигавят никога няма да стигне спортните модели на БМВ и АУДИ! Да не говорим за върховите спортни коли на ВАГ като Бугати, Ламборджини Авентадор и Хуракан!
  • #27
    Анонимен ( преди 8 години )
    Убитите немски дърводелци пак се *** от страх пред това чудовище.
  • #26
    Анонимен ( преди 8 години )
    GERMAN POWER няма има ГЕРМАН ПЪРДЕЛ НАПИТ.
  • #25
    Анонимен ( преди 8 години )
    Само не мога да разбера, защо "разбирачите" тука си мислят, че Nissan са новобранци в правенето на спортни автомобили?Интериора, следва този на легендата Datsun 240Z, както и всички останали модели от Z серията като изключим 300ZX от 90-те!Карал съм няколко пъти обикновения вариант и всичко си е както се очаква от спортно купе на Nissan. Директно управление, отзивчив мотор, достатъчна мощност за да си правиш кефа и най-вече, обича да си сурка дупето по завоите, като всеки Nissan със задно. :)
  • #24
    RRE S3 ( преди 8 години )
    Diaria na kub
  • #23
    nikito_blend ( преди 8 години )
    Страхотен дзвер, истински спортен автомобил.
  • #22
    Заден въртигъзник ( преди 8 години )
    Некъв, вероятно на тати пубера го караше тва на околовръстното - южната дъга. Като излезе от детелината на Бояна така поднесе, че замалко щеше да направи карамбол от поне 5 коли. После де с поднасяне де със свирене на гуми опита тетрис м/у колите, но всичко това му донесе само задружен клаксон от останалите участници, примесен с "благословии" ...
  • #21
    Жоро ( преди 8 години )
    Това е спортен режим, с който е оборудвана скоростната кутия (макар че е ръчна), активиращ се от бутон до скоростния лост. И прави точно това, което е описано - действа като междинна газ при преминаване на по-ниска предавка, като така не позволява загуба на обороти или забиване от двигателната спирачка. Най-общо казано освен, че подобрява динамиката при по-спортно каране, съхранява скоростната кутия и съединителя от "ашлашка" употреба.
  • #20
    Анонимен ( преди 8 години )
    Немците му правиха тест.Колата само си подава междинна газ при включване на по ниска предавка.Тъкмо това ги беше впечатлило.Направено е с цел някой слаб водач да не се пребие в завой да му поднесат задните движещи колела.
fallback
Последни