IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi спира RS4 и RS5

Заместниците не се очакват скоро, твърди Telegraaf

Audi спира RS4 и RS5

Audi спира RS4 и RS5
Настоящото поколение RS4 Avant. Снимка: Audi

Германският производител Audi спира производството на спортните модели RS4 Avant, RS5 Coupe и RS5 Convertible, съобщава холандското издание Telegraaf.

Информацията не е потвърдена от Audi, но вече е известно, че изцяло новото поколение на модела А4 ще има премиера тази есен във Франкфурт. А това означава, че спортните модификации няма да се появят скоро.

По-умереният спортист S4 най-вероятно ще видим през 2016 година, докато върховата версия RS4 ще появи около година след това. По същото време се окачват и базираните на популярния седан модели RS5 Coupe и RS5 Convertible от следващо поколение.

В информацията не се споменава нищо за причините за спирането на тези модели. Твърди се обаче, че Audi вече няма да приема поръчки за тях.

Тагове: audi rs5 audi rs4
0 от 500
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Целта е да се изкупят по-бързо останалите количества.
  • #6
    18 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Статията е направо потресаваща. Аутомедия, за да не се излагате друг път запомнете че рс моделите на ауди се произвеждат винаги в определена ограничена серия и след като бройката се произведе се спира производството до излизането на новия модел с нова къса серия.
  • #5
    12 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    "кой знае колко хора е убила с канцерогенните им дизели ."420 000 годишно, според доклад на европейската комисия.
  • #4
    17 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    А дано ако има нови ер-ески да НЕДОЗАВИВАТ по-малко!
  • #3
    18 rate up comment 24 rate down comment
    Анонимен ( преди 8 години )
    Мдам трудно им е на ВАГ с тия евро 6 Норми, а представям си ако бяха приели по строгите изисквания, както трябваше и искаха масово хората запознати с проблема.Най-скапаната фирма, кой знае колко хора е убила с канцерогенните им дизели .
  • #2
    17 rate up comment 24 rate down comment
    Дошо ( преди 8 години )
    БМВ им таковаха майката на смешните ер ес-ки и никойне ги купува за това ги спират.
  • #1
    38 rate up comment 13 rate down comment
    yaroslav_stanchev ( преди 8 години )
    Голяма интрига сте заформили,Ауомедия.Значи Ауди спира РС4 и РС5,но се очакват новите модели???По-правилно би било да се каже,че Ауди спира старите модели РС4 и РС5,което е напълно нормално,но ще има нови модели,които ще се появят през 2017г.Все по-фрапиращо интригантски ви стават заглавията.