fallback

С Renault Kadjar през пустинята

Изпробвахме новото 4х4 на френската марка

Тагове: renault kadjar
fallback
  • #38
    Анонимен ( преди 8 години )
    селянин... и като се повреди нещо затваряш колата в гаража (ако имаш такъв) и почваш да пестиш за ремонта... хаха
  • #37
    до м3 ( преди 8 години )
    М3,ти си пример за нивото на повечето любители на BMW в България!Смях! И е ясно,че не можеш да оцениш по-интересен дизайн
  • #36
    pi6ete kvo e stanalo ( преди 8 години )
    spored men toia .!. 100% 6e se skatae ot 6ybe kakto pravqt tipi4nite kara4ki na reno!
  • #35
    .!. ( преди 8 години )
    Къде си бе бияч смешен заплашва ми пред компа ей такива най ги обичам как е в немското биде наречено 3-та серия има ли достатъчно налягане да ме подмиеш с уста.
  • #34
    .!. ( преди 8 години )
    Безсмислено е съществуването ти по простата причина че си ***!Според теб мл кайен х5 х3 х1 кю7 кю5 кашкай джук и тн са безсмислени автомобили.Кажи го на маркетинговите отдели защото в цял свят това се продава.Който иска офроуд взима един вранглер и си го прави къстъм и изобщо не гледа за нови коли.*** да приеме искрените ми извинения че обидих по-долу коментиращия ама явно са го лъгали родителите му относно умственият му багаж.
  • #33
    .!. ( преди 8 години )
    За 50 бона и трета серия немоеш си купиш.Струва над 90 бона оня клозет германски.
  • #32
    мнооо пари! ( преди 8 години )
    50 000 лева за този бакелит!!??? За толкова пари, човек си купува истински високопроходим автомобил, а не френски джиБ!
  • #31
    USA ( преди 8 години )
    Изтъркала се е исторята за диска първо за рено, че бълват *** след *** а не си плащат за гяволиите заради които загиват хора по пътищата!А аборигените тук се хвалят, че си карали децата в тия гробници "вече 7 години", по принципа на кокошката - комшииката по кокошарник я заклаха ама аз съм си жива и здрава.... Пфуу!ПП И не съм фен на тая или оная марка, ФЕН съм всеки да си плаща за дефектите както става по на запад от еврогейския съюз!
  • #30
    ксерокс ( преди 8 години )
    Хората са ви го написали:В Renault не са правили експерименти, а вместо това са заложили на проверената и доказана техника, която използват всъдеходите на партньора в Алианса - японската компания Nissan.По-горе пише, че са ползвали за база Кашкай. Честни казано предпочитам оригинала пред копието. Колкото и добре да изглежда копието си остава копие.
  • #29
    none ( преди 8 години )
    Страхотна кола на добра цена. Дамите вече са полудели по нея (и моята също ;))). Засега удържам нещата пред факта че Рено не предлагат 160 НР дизела с нея (невероятен двигател като мощност/динамични характеристики), но както пише в статията рано или късно и това ще стане ...
fallback
Последни