fallback

Ford разкри новия си флагмански седан

Моделът Taurus ще се предлага с V6 мотор EcoBoost

Новият флагмански седан на Ford дебютира пред публика на автосалона в Шанхай. Дългият повече от 5 метра Taurus ще се появи първо на китайския пазар, тъй като версията за САЩ все още се намира в процес на разработка.Показаният прототип е разработен и произведен в открития наскоро завод на китайския джойнт венчър Changan Ford Hangzhou Plant. Разстоянието между двете оси при модела е 2,95 м, а в дизайна му ясно се виждат чертите на Fusion/Monedo, чиято платформа е използвана за Taurus.Седанът е получил 19-цолови джанти, светодиоди светлини отпред и отзад, както и подвижен панорамен покрив. В салона са интегрирани 25 „умни” отсека за различни предмети, а задните седалки са така поставени, че да гарантират на пътниците максимален комфорт при пътуване, сочи информацията.Знае се още, че новият Ford Taurus ще бъде задвижван от 2,7-литров V6 двигател от семейството EcoBoost. Засега от компанията не разкриват мощността на агрегата, но при други модели на марката той развива между 315 и 335 к.с.Снимки: Ford

Тагове: ford taurus
fallback
  • #12
    Хенри - Бай Форд ( преди 9 години )
    Направо цепиш! То бива да си плакнете устата и само за да се заяждате с помощта на дадената ви анонимност. "Но Цоммент" както казват.
  • #11
    Анонимен ( преди 9 години )
    По-попашата лъжа на съм чел. Не намирам концепт от 2011 която дори леко да наподобява тази грозотия. Очевидно това е копие на Хюндай.
  • #10
    Хенри - Бай Форд ( преди 9 години )
    Този дизайн на Форд се взаимства от концепта Ford Evos който е от 2011г. Иначе Хюндай взаимства доста от Форд и останалите Европейски марки и това може лесно да проверите в Гугъл. Много често чисто нови Хюндайове са с огромна прилика на вече произвеждани модели на Форд. Иначе Тауруса се различава от облика на Мондеото със по-разтегнатите си линии и взаимствата от предходният модел. Бас ловя, че до сега не сте отваряли поне справка да направите с визийте на колите преди да коментирате.
  • #9
    Анонимен ( преди 9 години )
    Не мога да повярвам.Тази грозна безлична кола "мондео" във какво се превръща.В нещо което с удоволствие бих си купил.
  • #8
    Triforce ( преди 9 години )
    Хубаво слагате минуси на коментарите на Хюндай, но 1-вата ми реакция и на мен беше такава! Това, разбира се, не прави автомобилът лош, напротив! Просто толкова много прилича, че чак не е истина. Може би фаровете са му по-приятни като дизайн...Важното е да е здрава колата и да не се разваля. Нали тия дни имаше статия за качеството и Форд никак не бяха зле като качество.
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Това вече сме го виждали, но... под марката Хюндай.
  • #6
    бъчваря ( преди 9 години )
    Напротив, цитираните по-долу марки копират Форд. Иначе лично за мен статията е безинтересна, понеже тоя Taurus явно никога няма да се появи в Европа. Но пък би билa интересна появата на едно Mondeo Vignale.
  • #5
    Акционер ( преди 9 години )
    Като не ви харесва тази кола, направете по- хубава. Гледам, че сте големи специалисти и разбирачи. Ама май пак ще си останете само с големите, празни приказки защото само в оплюването ви бива. А докато вие плюете, хората по света създават, произвеждат и печелят.
  • #4
    оня с коня ( преди 9 години )
    Изключително скучно, безлично и грозно. Както казва колегата под мен, ако махнем решетката и емблемите, спокойно можем да кажем, че това е:Хюндай, Ауди или ФВ.
  • #3
    Един там ( преди 9 години )
    Поредната, хубава, но БЕЗЛИКА кола.Това, може да бъде и Хюндай и Ауди и ФВ..
fallback
Последни