IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Mitsubishi Outlander дебютира в Ню Йорк

Модернизация, но мащабна

Новият Mitsubishi Outlander дебютира в Ню Йорк

Новият Mitsubishi Outlander дебютира в Ню Йорк
Mitsubishi показа новия Outlander на вече откритото и за посетители автомобилно изложение в Ню Йорк.

Моделът не е от новото поколение, но въпреки това демонстрира над 100 новости спрямо предходната версия. Те са както визуални, така и механични.

Що се касае до дизайна, той е вдъхновен от концепцията PHEV Concept-S, показана на автосалона в Париж през есента на 2014 г. Формите са по-динамични, като доминират уголемена решетка на радиатора, множество хромирани елементи, издължени челни светлини, нови LED стопове, различни джанти др.
Новият Mitsubishi Outlander дебютира в Ню Йорк
Интериорът също е обновен, като предлага волан с нов дизайн, променена централна конзола, нова инфо-система, по-богат избор от тапицерии и декорации и др. От Mitsubishi посочват също така, че салонът е получил подобрени седалки и шумоизолация, а използваните материали са с по-високо качество.

Към момента са ясни двигателите, с които моделът ще се предлага в САЩ. Това са два бензинови агрегата - 2,4-литров и 3,0-литров, развиващи съответно 166 и 224 к.с.

В Европа новият Outlander ще бъде наличен и в дизелова модификация, както и в уникалната за сегмента хибридна версия, предлагаща зареждане на батериите от електрическата мрежа.

Промени спрямо предишната версия на Mitsubishi Outlander са правени също така по шасито, а воланът е получил ново електрическо серво.

Снимки: Mitsubishi

Тагове: mitsubishi outlander
0 от 500