fallback

Dacia, която хваща окото

Lodgy Stepway прави препратка към кросовърите

fallback
  • #14
    Ангел ( преди 9 години )
    Само да ви кажа, че вашето неодобрение изобщо не пречи хората да си имат работа и да си продават колите. Много от новите коли в Испания са Дачия и Кашкай. Вероятно защото купувачите не са велики разбирачи като повечето от вас.
  • #13
    Анонимен ( преди 9 години )
    motora na tazi DACIA E 1.5 dCI i iskarva 3pati pove4e ot dvudnevkata caddy TDI.
  • #12
    Никола ( преди 9 години )
    Когато се сравняват автомобили , трябва да се гледа цената , т.е не може да се сравняват Дачия за 20хил лв. с Кади за 32хил. Тука само се пише " мани тия френски ***, виж БМВ , Мерцедес ..." ама че струват три пъти повече никой не мисли . Разбира се ,че кола за 100хил.е по-добра от тази за 35хил., иначе тази Дачия изобщо не хваща окото !
  • #11
    Оридо ( преди 9 години )
    Кое щело да изяде на ВАГ..кое,,.ама че смях..този кашон се сравнява с Кади..по големи глупащини надали могат да се прочетат..чакаме ги да станат на по 100 к. км тия щайги Евтинки да,достъпни да, шайга, да.. сравнено с ВАГ , космическа глупост.
  • #10
    Gog ( преди 9 години )
    5 метра навътре в снежното пътче и до там.Повече не сте посмели, защото щяхте да го измъквате този кош или с бутане или дърпане от истинска машина.Платена статия.Иначе за служебни автомобили и когато се използват по предназначение са действително добри!
  • #9
    ех,Дошко,Дошко.. ( преди 9 години )
    "Отдавна го бях казал и пак ще го повторя, че Дачия ще изяде хляба на ФВ."Ами не е лошо да отвориш сайта на АСЕА и да видиш как,кой и на кого яде хляба.А ти чий хляб ядеш,висейки 24/24 ч. тук?
  • #8
    и 100 пъти ( преди 9 години )
    да го повториш от 10 ралични ник-а даже и ти самия не вярваш,че този кошник е "по-добър от всеки ВАГен" Но ако е така,аз искрено ти пожелавам от Дачия да не се отървеш и друга кола да не видиш в мизерния си живот,Дошко!Ама сега другата дилема:дали все пак старият ти Сивик с пушещ,тракащ,канцерогенен двигател от още по-стара Астра не е по-добър от която и да е Дачия? Ами сега!?
  • #7
    Анонимен ( преди 9 години )
    Отдавна го бях казал и пак ще го повторя, че Дачия ще изяде хляба на ФВ. Просто немците се оляха отвсякъде. Техниката им е с безобразно ниско качество, а цените от година на година по-високи. Уж споделени платформи, глобални такива, хвалят се колко милиарда щели да спестят, правят едни и същи двигатели и части за повечето автомобили в групата и пак цените им летят. Е как става този номер, ако не е лакомия и гледане да ти вземат парите. При дачия качеството расте, а цените са доста добри.
  • #6
    Анонимен ( преди 9 години )
    Дачия в момента е много за предпочитане пред дериватите на ВАГ. Преди години Шкода бяха много добра марка. ФВ вкарваше в нея старите двигатели и системи, които се бяха доказали, като надеждни, а те самите слагаха новите. поличи се така, че старите технологии са много по-добри, здрави и надеждни от новите. Тогава Шкода бяха и на доста добри цени. Всичко обърнаха и в момента ни Шкода, ни Сеат, нито ФВ стават за нещо. За Ауди да не говирим,че са по-зле. Дачия останаха единствените коли с добра цена
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    Dokade se stigna dase zaglejdame po DACIA.Germancite s texnite VWcheta tolkova nisko padnaxa 4e sme sklonni ve4e i DACIA dasi kupim
fallback
Последни