fallback

Dacia, която хваща окото

Lodgy Stepway прави препратка към кросовърите

fallback
  • #24
    Анонимен ( преди 9 години )
    Два тона тежат швабските "премиуми" от компактния клас, а най тежката дизелова lodgy е с тегло 1238 кг. За справка: фауве гоуфу, който е два класа отдолу тръгва от 1500 кг.
  • #23
    ъ ( преди 9 години )
    Нещо като нищо...Отпред грозна усмивка, отзад отврат...и мотор 1.5 за 2 тона...
  • #22
    17 мига от пролетта ( преди 9 години )
    Никой не плюе или хвали, а просто правим реално сравнение и стигаме до някой изводи кое е изгодно и по-добро предложение и кое е надценен ***. Може да се пишеш Щирлиц, но няма как да знаеш кой на какво се е качвал. Като гледам по-долу колегите, доста реалистично сравняват Дачия и ФВ. Предполагам, че и те, като мен са си патили от немската марка и пишат нещата, както са, за да няма и други да се прецакат. Ако за теб да казваш истината за селската фирма ВАГ е простащина, значи си за лекар.
  • #21
    Астън Мартин ( преди 9 години )
    Големи разбирачи тука се надпреварват да пишат гениални мисли.Един пък дори казва, че Дачия вършела повече работа от ролс-ройс, ферари, ламборджини, бентли, астън-мартин.Селчо, това не са коли за работа, а за шик и удоволствие. На техните собственици работата им я вършат *** като тебе!
  • #20
    иван ( преди 9 години )
    Тия ме радват, единствено е крайно време да почнат да слагат и по-голям мотор .. не върви на 4х4 дъстър пак 1.5дци, смешно е просто..
  • #19
    kazanova ( преди 9 години )
    daciikata e dobra i zdrava za na6te uslovia ama nemoim da svaliami gadjeta s neia 6toto e grozna i bez imidg
  • #18
    До Хитър ( ( преди 9 години )
    Не знам дали си Петър, но определено не си хитър. И не знам колко са шаранчета испанците, щом ние ходим там, а не те тук.
  • #17
    Анонимен ( преди 9 години )
    предпочитам да си купа нормална кола на старо, отколкото нова дачия
  • #16
    до: Никола ( преди 9 години )
    Наистина не могат да се сравняват Дачия за 20 000лв с Кади за 32 000лв. При Дачия получаваш качество правопропорционално на парите, които си платил, а при Кади качеството и цената са обратнопропоционални, т. е. плащаш повече пари, а получаваш продукт с ниско качество. Ако не вярваш, чети тестовете на любимото си списание АБ, където за пореден път беше разкрит ВАГенския ***.
  • #15
    Хитър , но не Петър ( преди 9 години )
    много ме радват този клас коли , не предлагат нищо ново сравнени с "нормалния" модел , освен ЦЕНАТА , и шаранчетата кълват ли кълват из испанията е пълно със "Степуей" и разните му подобни с повдигнати каросерии ...
fallback
Последни