fallback

Шефът на quattro: Слабото търсене лиши Audi R8 от двигателя V8

Клиентите рядко поръчвали и ръчната скоростна кутия, разкри Хайнц Холервегер

fallback
  • #8
    yaroslav_stanchev ( преди 9 години )
    Man,в грешка си.V10,5.0 и 5.2 двигателя на Ламборгини всъщност е разработен от Ауди,специално за модела Гаярдо.До 2003 г. Ламборгини нямат V10 мотор,имат само V8 и V12.Блока и картера се произвеждат в завода на Ауди в Гьор,Унгария,а се мотора се сглобява от Ламборгини в Италия.V12 моторите са си на Ламбо,V10 са на Ауди,защо се заблуждавате,че са на Ламбо???То си пише,прочетете.V10 е първия двигател разработен от Ауди специално за Ламборгини,след като Ауди ги купува.
  • #7
    Man ( преди 9 години )
    Ей много експерти се навъдихте тука бе. Ми много ясно, че В8 ще се търси нулево на фона на В10. Нема никаква конспирация, Р8 с 420 коня и хот хечовете ще му правят мизерии, друго си В10 на ламборгини и на вървеж и на звук, а парите за този модел не са фактор така или иначе.
  • #6
    инструктора ( преди 9 години )
    вретимирчо,цял живот само ауди да караш моето момче!Само такива коли да имаш!пожелавам ти го от все сърце.Първо обаче изкарай книжка!
  • #5
    вретимир ( преди 9 години )
    мн е яко тва ауди
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    Кой би предпочел двигателя на Ауди ( добре де косуард ) пред този на ламборгини ... Много ясно, че като копират ламбо, поне и двигателя да е от него, а не тоя морално остарял v8.
  • #3
    Пешо-асфалта ( преди 9 години )
    Алуди трудно може да се нарече кола,а за супер е супер трошляк!Всеки 27-ми двигател на тази марка е с фабричен дефект.(има статия и статистика за това)Дори на китайците ментетата са по-добри ментета от тези на ВАГ.хАсфалт ще слагат ли за уплътнение не стана ясно или са почнали и от него да пестят?
  • #2
    платени мижитурки ( преди 9 години )
    Айдееее, тези пак почнаха с тъпите оправдания. Преди не пущаха хибриди, защото не се търсели, после не пущаха електрички, защото и те не се търсели, обещаваха какви ли не фантастични концепти, че ще влязат в производство с някакви невероятни разходи, но и там същото оправдание. Е до кога бе вурстове ще лъжете, така нагло и от най-дребното ще генерирате новина? Платените медии само това и чакат, за да почнат да публикуват глупостите им, както става и тук. Над 50% от новините са свързани с ВАГ
  • #1
    ogalb ( преди 9 години )
    Каква супер кола бълнуват?? Това е Ауди..
fallback
Последни