fallback

Шефът на quattro: Слабото търсене лиши Audi R8 от двигателя V8

Клиентите рядко поръчвали и ръчната скоростна кутия, разкри Хайнц Холервегер

fallback
  • #18
    до: Man ( преди 9 години )
    Купувачите на Р8 са извън Германия. Така, че наистина толкова за общите приказки за държавата в която живея от дълги години и жителите и, които познавам много по-добре отколкото всеки селянин, който е чувал нещо от по-старите пияници. Не само не познаваш германците, но и по морето не си ги виждал колко са стиснати. Идват у нас с пълен пакет. В хотела ядат, пият и мизерстват, а навън излизат само да се разходят по улиците. Това са пръдливите немци.
  • #17
    Йордан ( преди 9 години )
    п.п. Повечето хора свързват Ауди с дизелови мощни комбита/седани и малки хечове ама задълже TDI. Кой нормален ще си вземе V8 от Ауди?!?! Ми никой много ясно. Защо ми е да платя сума ти пари за тежкарска бегачка с V8, като утре до мен ще спре един облечен в анцуг със същата такава, ама на половина по-евтина цена и ще се рпави на голям пич. Еми много ясно, че ако имам такъв бюджет за V8 няма да го брулна в Audi R8 ;)
  • #16
    Йордан ( преди 9 години )
    Слабо е търсенето, защото едно такова R8 с мотор V8 струва неоправдано много за кола като Ауди. Ауди сами си доведоха нещата до това положение, защото пуснаха малки мотори и TDI-ки на R8, следователно на по-ниски цени за кола като тази и истинската бегачка за този клас, каквато би трябвало да бъде едно R8 остава неизгодно за повечето първенюта, които целят визия за малко пари. А хората с пачки и искаща мощна бегачка с V8 и V10 ще заложат на доста по-именита марка в този сегмент ;)
  • #15
    Man ( преди 9 години )
    Младеж, земи влез в час! Ква Копривщица, кви сандвичи?!? Говорим си за това, че купувачите на Р8 предпочитат по големия мотор и за тва новото поколение няма да има по малък.
  • #14
    Анонимен ( преди 9 години )
    Отидете в Копривщица и питайте, някой местен за немските туристи.Германише капутише в кръчма не влиза!Швабата си носи сандвичи!
  • #13
    Man ( преди 9 години )
    И кво викаш, едва цепят стотинката, за да си вземат Р8. Пресметливите немци карат пасат ТДИ, а не си купуват кола, в която каса бира не можеш да побереш. Това е кола за удоволствие и 20-30к. разлика евро не играят за богатите, така че с общите приказки за немците до тук.
  • #12
    Анонимен ( преди 9 години )
    Най-многото продажби на такива коли са извън Германия. За богатия немски Ханс не си познал нещо. От ваше село можеш да си мислиш, че е така, но повярвай ми живея до такива Хансове и познавам лично такива и ако знаеш колко са стиснати и какви скъперници са ще се учудиш. Правят си тънките сметки и цепят цента на 2. Най-стиснатата нация е немската. Самите немци го казват. Гледай и туристически предавания да разбереш как немеца не дава почти никога бакшиш, а претенциите са му огромни и само мрънка.
  • #11
    Man ( преди 9 години )
    До Ярослав: Ок, така e за В10, на ауди е, но темата е друга.
  • #10
    до: yaroslav_stanche ( преди 9 години )
    Алди не могат точно нищо да придобият, защото са една фалирала фирма, която е собственост на друга селска фирма. Тези врътки с имената и фирмите са *** номера на селската вирма ВАГ за заблуда на още по-тъпите фенове, които нищо не вдяват, а само вярват на пропагандата. А това, че Ауди били правили двигатели на Ламбо можеш да го разправяш в кръчмата след третата ракия и втората шкембе чорба по време на някой хит на Азис.
  • #9
    Man ( преди 9 години )
    Ти нещо се обърка с никовете, ама карай!Човека от Ауди си го е казал, няма търсене и няма смисъл да правим малък мотор. Що няма търсене съм обяснил. Това за сметките дето си пояснил е голям смях. Викаш богатия немски Ханс си е направил сметка, че ще му харчи по малко 4.2, пък и каското ще му е по евтино и затва да си вземе В8. Аре малко по сериозно, това лайфстайл кола и никакви практични съображения не играят. Нали не си мисли, че това му е единствената колата на богаташа.
fallback
Последни