IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Заснеха обновеното BMW 3-Series

Моделът ще има хибридна модификация с разход 2 л./100 км

Заснеха обновеното BMW 3-Series

Снимки на тестови прототип на обновения седан BMW 3-Series, оборудван с допълнителен пакет M-Sport, бяха публикувани от изданието Worldcarfans. На тях автомобилът е с камуфлаж върху предната и задната част на каросерията.
Обновеното BMW 3-Series получи версия M Sport
Ако се съди по снимките, машината ще получи нови предна и задна брони, различни мигачи и задни светлини с нова форма. Като опция ще се предлагат и светодиодни главни светлини.

Обновеното BMW 3-Series ще получи нова хибридна модификация с възможност за презареждане от електрическата мрежа. Нейната мощност ще бъде 245 к.с., като в в системата са включени бензинов турбо-двигател с 4 цилиндъра, електромотор и обновена 8-степенна трансмисия Steptronic.

Литиево-йонните батерии трябва да осигурят на модела възможност за преход от 35 км само на електричество. В хибриден режим 3-Series ще харчи едва 2 л/100 км, като нивото на вредни емисии СО2 няма да превишава 50 гр/км.

Що се касае до базовата версия, тя ще бъде оборудвана с 1.5-литров бензинов двигател с 3 цилиндъра. Същият мотор се поставя на новия хечбек MINI. По-мощните модификации ще получат 4- и 6-цилиндрови мотори.

Официалното представяне на обновеното BMW 3-Series трябва да се състои през първата половина на 2015 г.

Снимка: Worldcarfans
 

 

 

 

Тагове: bmw 3-series m sport
0 от 500
  • #5
    7 rate up comment 0 rate down comment
    ПП ( преди 9 години )
    В България най-много се търсят/предлагат 320д
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Йордан ( преди 9 години )
    Дано поне променят фаровете или по-точно този грозен детайл в края на фара, който го свързва с решетката ...
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    b.b. ( преди 9 години )
    Имам предвид, че в България най-много се търсят 318.
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    b.b. ( преди 9 години )
    "По-мощните модификации ще получат 4- и 6-цилиндрови мотори."Чети бе, баце! Ще има и 6 цилиндрови. За всекиго по нещо. Ще има и за карачите, ще има и за еколозите. То и сега има 3 литрови БМВ-та, но най-много се търсят 318. Така че не са го направили случайно това. ;)
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    баце ( преди 9 години )
    3-цилиндров мотор, аз па се чуда що не му турат едноцилиндров от косачка. Ако цените на петрола се задържат по дълго така тия глупости никои няма ги купува. То 4-цилиндровия бръмчи гадно и има вибрации. Двигателите са от 6-так нагоре. Бмв пропада с тия косачки