fallback

Skoda Fabia e „Кола на годината в България“

Ford Courier победи при вановете, а Nissan X-Trail е първи в категория 4х4

Skoda Fabia е „Кола на годината“ в България в традиционния конкурс, организиран от „Прес Авто Клуб България“. Автомобил на компанията от Млада Болеслав печели наградата за втора поредна година, след като преди 12 месеца триумфира Skoda Octavia.Моделът на чехите (на снимката) успя да спечели надпреварата в конкуренция с BMW 2-Series Coupe, Citroen C4 Cactus, Mercedes-Benz C-Class, Mini Hatch, Audi A7 Sportback и Hyundai Genesis. Последните 2 модела отпаднаха преди финалния кръг.Управителят на "Еуратек", която е представител на Skoda за България - Иван Тодоров, благодари на присъстващите на церемонията за направения избор.В категорията на моделите със задвижване 4х4 първото място е за Nissan X-Trail, който успя да изпревари BMW X4, Great Wall H6, Opel Insignia Country Tourer и Mercedes-Benz GLA. Директорът по операциите на "Рено-Нисан България" Камен Илчев получава наградата за победата на Nissan X-Trail при моделите със задвижване 4х4.За първото място при „Ван на годината“ спориха два автомобила, като в крайна сметка Ford Courier успя да изпревари BMW 2-Series Active Tourer.Бранд-мениджърът на Ford - Владимр Каменов, си тръгна с отличието на Courier, който бе избран за №1 сред вановете.С награди си тръгнаха още 3 модела. В категорията „Градски автомобил“ спечели Mini Hatch, а в „Премиум“ победител е Audi A7 Sportback. За „Зелен автомобил на годината“ бе избран задвижвания на метан Volkswagen Golf TGi.Всички победители в конкурса позираха за обща снимка след края на церемонията.Конкурсът „Кола на годината“ се организира за 18-и път от „Прес Авто Клуб България“, в който членуват 47 журналисти от различни български медии.Снимки: Любомир Асенов, "Авто Прес Клуб България"

Тагове: skoda fabia
fallback
  • #19
    RRE ( преди 9 години )
    Da izbere6 Skodka Fabia za kola na godinata i golf4e na metan v druga kategoria zna4i da kaje6 na bylgarite bedniaci ste i nie vi go natiakvame s nai-bednia6kikte koli koito vi kazvame,4e sa nai-dobri v BG muhahahahaha
  • #18
    Анонимен ( преди 9 години )
    Абе голф ако беше толкова добър нямаше да го купуват само в Европа и Китай, а по целия свят като законодателя Корола. И нямаше Тойота да печели в Германия като най-харесвана марка,а щеше да е Фолксваген.
  • #17
    Анонимен ( преди 9 години )
    Баба ми ми каза, че стринка и имала приятел дето си взел гоуф и бил много добър и го взел мноо тънко. Ай не обяснявай тия глупости, все едно падаме от небето - сайта си е сайт и си пише какви отстъпки правят на място е друг въпрос.Истината е че ако си карал нов гоуф или дори си се возил в такъв ще усетиш лъхането на евтино... Извинявай ама качи се в базов гоуф и в базова А-класа и ми говори за качество за "Премиум" и т.н. Гоуфа е талига с висока цена има много по-добри марки и модели в класа.
  • #16
    Анонимен ( преди 9 години )
    за сравнение в ситроен имаха ГОЛЯМ проблем със застояли коли в момента имат всичко 20 колитака че ако не друго поне маркетинговата политика на фолксваген е трагична
  • #15
    Анонимен ( преди 9 години )
    първо големи отстъпки за коли на склад подсказват че тези коли седят вече доста време а като е поседяла 1 година и повече без да мърда мерси за новата колаот друга страна след като сравнявате голф и мазда 3 забелязвате ли че в мазда има 2 на склад а във ФВ 37 - това на мен ми говори че по една или друга причина никой не иска тези на склад
  • #14
    до Анонимен ( преди 9 години )
    Абе пич, като отвориш автомобили на склад, дай да ти ги подреди по възходяща цена, има Голфове и по 27 бона! Голфът стандартно има блокаж на диференциала, което не знам да го има в аналогичната Мазда 3! Тя Маздата ако беше толкова добра, нали щяха да я изберат за автомобил на годината в Япония, а нямаше да избират Голф!
  • #13
    Phaeton до Анонимен ( преди 9 години )
    Интересно ми е как новият Голф се разскърцва, след като материалите в салона са меки и изключително приятни, за разлика от много от конглокентите, които използват твърда пластмаса! Карираните седалки са вариант само за Golf GTI, хайде образовайте се малко и тогава пишете!
  • #12
    Статистик ( преди 9 години )
    Мой близък си закупи Голф 1.2 TSI с подаръци Пакет "Комфорт" и пакет "Светлина и видимост" за 28 хиляди лева преди 2 месеца! Отворете сайта, след това автомобили на склад и ще видите цените, за които говоря! А затова дали започва да скърца след 6 месеца ще ти кажа, че това е вторият такъв Голф на човека, първият го закупи през 2013 година и го даде на жена си, с тази разлика, че е дизел! Дали ако не беше доволен щеше да купи пак същия автомобил - според мен не!
  • #11
    Анонимен ( преди 9 години )
    1.2 двигател гоуф без никви екстри - 30790 от сайта им в България. дали ми е оферта табуретката с тоя двигател и седалки като от яке на просяк?
  • #10
    Анонимен ( преди 9 години )
    Пич незнам къде гледаш тия гоуфове,а *** в момента с актуалните оферти на сайта им в БГ за коли на склад и отстъпки почват от 37 000 за 1.4 бензин. А за маздата, която говориш, тя е с по-добър двигател и повече екстри от базовия гоуф. Гоуфа е просто надута цена нищо друго. За 6 месеца почва да скърца, а карираните седалки и дефектите по техниката няма да ги споменавам дори. Но колегата по-долу е прав, че рекламират и бутат рушвети по всички класации, за да им купуват продукцията - Факти доказани
fallback
Последни