fallback

Шосето - новата територия на Nissan

С Pulsar японците правят заявка за още по-голям дял в С-сегмента

Тагове: nissan pulsar
fallback
  • #11
    hawkeye ( преди 9 години )
    това е така, защото производителите на автомобили се оставят да ги водят клиентите за носа. Клиента винаги иска още и още докато продукта започне да мяса на едно голямо ла*но
  • #10
    Das Auto ( преди 9 години )
    От около 40 год. все някой иска да ми носи короната -в началото беше Кадет/Астра,по-късно Ескорт/Орион/Фокус,после беше Р11/Меган,и Пежо309/306/307/308,и Фиат Браво/Брава,и Алфа145/147,то не бяха напъни на Сивик,какви смешни закани гледахме и слушахме от Аурис...и накрая на върха,на трона е само един Императора Голф!!!
  • #9
    Анонимен ( преди 9 години )
    В консуматорското ни общество в последно време битуват странни претенции, според които колата трябвало да е "красива", пералнята трябвало да е "маниашка", мивката трябвало да е "гъзарска" а бидето - "космическо". В резултат навсякъде се появяват странни изделия: джипове, които не стават за офроуд, ножове, които не режат, лъжици, които не загребват, неудобни столове, изчанчени маси и още хиляди изделия, които изглеждат много "ман`яшко", но всъщност не вършат работата, за която са създадени.
  • #8
    Анонимен ( преди 9 години )
    Много измислена в конструктивно, и инженерно отношение машина. А за тези, които искат "красива", "яка", "злобна", "маниашка" и прочее... на пазара има достатъчно гъзарии за 100 000+ лв. Всеки си избира сам.
  • #7
    АХАХАХА ( преди 9 години )
    До долния разбирач:Ти Сивик карал ли си бе баламурник. Трошляк бил. Леле,колко прости хейтърчета има....Карай си 15 годишмия Гоуф и не говори за истинските коли!
  • #6
    соло ( преди 9 години )
    Интересно, махнаджиите отдолу, колко пъти са си купували нова кола от магазин, че намират кусур в нещо, дето не са го виждали на живо.А доколкото виждам Алмери по пътя, ни ръжда ни проблем, въпреки че най младите са вече 8 годишни.
  • #5
    Анонимен ( преди 9 години )
    На живо изглежда още по-добре. Доста добро предложение според мен в този клас. Интересен ще е с новия дизел 1,6 ДЦИ. Не зная защо не се предлага. Мисля, че бях чел, че ще го има в гамата. Все пак в този калс най-доброто предложение според мен е Аурис-хибрид, след това Мазда 3, Пулсар, Сивик и т.н.
  • #4
    Анонимен ( преди 9 години )
    адски грозно нямам думи. да си правят кросоувъри там поне ги бива. тук са се объркали жестоко
  • #3
    Франсе ( преди 9 години )
    Рено Меган..не, благодаря!
  • #2
    L. ( преди 9 години )
    Отпред Тойота, отзад Пежо...Иначе не е грозен.
fallback
Последни